SzántóGráf

Sorozatfüggő lettem – Jóban rosszban- tudományos fantasztikus magyar kórház

Talán le is néztek, mert egy vacsora esten nyolc óra után húsz perccel felálltam és töredelmesen bevallottam – mennem kell mert vár Pongrácz főorvos úr. Kedvenc tévésorozatom főhőse , akit áhítattal nézek minden hétköznap este a Jóban rosszban sorozatban. Az Ízaura felszabadításában még tevőlegesen nem vettem részt, de ez a magyar szappanopera lenyűgöz. Még akkor is így voltam vele amikor Liptai Klaudiát két évre kiírták és Csipkerózsikaként altatták egy németországi klinikán. Kómában, hogy bármikor visszahozhassák.

Férfiasan ki merem jelenteni nekem ez a szappanopera a szellemi rágógumim. Ezen ki tudok kapcsolódni és képes vagyok elfelejteni azt ami egész nap zsongott a buksimban. Beleélem magam mint a bábszínházban a gyermekek. S mivel ennek a nézettsége az egeket verdesi nem lehetek egyedül a függőségemmel. Sok hozzám hasonló ember gondolkodhat még így.

Vajon mi vonzhat ehhez a sorozathoz még? Talán az, hogy ilyen csillagkútihoz hasonló kórház nincs is több az országban. Ahol az orvosok mind kedvesek, szolgálatkészek, együtt érzők. Eszükbe se jut a hála pénz, a betegeknek se. A rezidensek és a főorvosok egyaránt elégedettek a fizetésükkel s minden olyan heppi. Az egész olyan tudományos fantasztikus – csodálatos ápolónők és a mellékszereplők is bájosak. A rendőrök egy kicsit butuskák de süt belőlük a jó szándék a tenni akarás. S ki ne felejtsem csillagkút polgármestere becsületes megvesztegethetetlen -ez az egész egy álomvilág.

Na kedves barátaim – ezért amikor a vacsoránál amikor már eleget ettem engem hív a kötelesség.  Pongrácz főorvos – a tévékettőn a nyolchúszas sávban egy órát rendel. Megnézhetném, visszapörgethetném az interneten is de jobb ez egyenesben.

Közben fontolgatom – hogyan láthatnék be a forgatás kulisszatitkaiba – és ha sikerül a projekt ezt megosztanám itt a gráfon. Kit érdekelne  még ?  Várom a jelentkezőket. Ugyanis már egyszer volt egy meghívásom egy forgatásra, de akkor nem mennék egyedül.

szantograf.hu

Exit mobile version