SzántóGráf

Ide lőjetek – feltalálta a golyóálló mellényt – bátor emberek akik magukon tesztelnek

Ritka felvétel, ez az úr aki mellényben feszít feltalálta a golyóálló textilt. Minden amerikai elnök ezt olyan trikóként viselte még éjszaka is.

A kísérletező tudós önfeláldozó módon magán próbáltatta kis az első szériát.

Minden elismerésem az övé.

Erről csak az jut eszembe, hogy mi lenne ha a hazai politikusok először minden újítást magukon tesztelnének. Nem akarom részletezni, hogy mire célzok, pardon gondolok.

Rövid életem során, rajtam már többféle társadalmi rendszerrel is kísérleteztek. Volt részem szocializmusban, mire bevált volna már is váltottak – ezt a fehér egerek se bírnák – ránk eresztették a kapitalizmust, annak is a legvadabb formáját. Amit korábban csak a tankönyvekből ismerhettük – hogy az ember önmaga farkasa, vagy valami ilyesmi.

Visszatérve – tegyük fel, hogy a kísérlet balul üt, ki odavész a feltaláló.  Feláldozta magát a tudomány oltárán.  Szerencsére nem ez történt. Különben sok csodagyógyszert a kutatók magukon   próbálnak ki először. Horváth István professzor az érelmeszedést gátló, gyógyító vakcina felfedezője is elsőként magán tesztelte a a készítmény hatását.  Teljes eredménnyel.

szantograf.hu

Exit mobile version