SzántóGráf

Gyurcsány Miskolcon – telt házas ITC – alig voltak ellentűntetők

Gyurcsány Miskolcon volt az ITC székházban. A képen a mikrofont szereli magára.  Dr. Simon Gábor előzenekarként  hangolta a közönséget. Sikeresen. Közben Fletó a háttérben az emeleti sarokban koncentrált. Magában. Elégedett lehetett az érdeklődök számával. Igaz nem volt egy babazsúr, ritka volt a hatvan éven aluli hölgy vagy úr. Mivel tavaly nyáron írtam egy könyvet a volt miniszterelnökről – Gyurcsány szabadon címmel mindenképpen kíváncsi voltam az érdeklődésre.  Jó volt látni a pultnál, hogy fogyott a könyvem és akik már olvasták gratuláltak. Tudni kell mindehhez, hogy akkor írtam tavaly májusban amikor GY.F. a mélyben volt, ismertsége megvolt de a népszerűsége a miskolci kocsonyás béka alsó felét pislogta. A juniusi könyvhéten viszont vitték a könyvet mint a cukrot. Örömmel hallottam, hogy a múlt pénteken jelentős mennyiség utánnyomást rendeltek még ebből. Igazából ha tudom szívesen írtam volna hozzá még tiz oldaltmert az utóbbi egy esztendő alatt változott a konstelláció, lett volna mível bőviteni az újabb kiadást.

Amit tudni kell, időközben még írtam egy pár más könyvet. Többek között Németh Miklósról is aki egyelőre jegeli a kiadást. Remélem ez is hamarosan megjelenik. Aki hajlandó velem beszélgetni kész vagyok egy újabb műre.  Most kapaszkodjanakl meg  – ha Vona Gábor belemegy akkor róla is szívesen írnék. Különösen kiváncsi vagyok az elhivatottságot birtokló ismert személyek politikusok habitusára.  Keresem bennük a jót és a rosszat. Hiszem, hogy ez minden anya szült emberben meg van. Csak meg kel keresni.

A képeket magam készítettem.  Az ellentűntetőkről is.

Az előadást nem hallottam – az erkélyen se volt hely, sőt az előtérben a kivetitők előtt is tömeg volt. Ami azt jelenti, hogy az Összefogás ötlet kezd bejönni a baloldali ellenzéknek.

Exit mobile version