SzántóGráf

Nem kérünk a kéretlen újságokból – terjedőben a kiírás Budapesten – az ingyenest is mi perkáljuk ki

Ha-hó, ezt ma vettem észre a Csabai kapuban. Igazából Budapesten már terjedőben van ez. Mentsük meg a fákat, még akkor is ha nem a mi erdeinkből vágják ki az összes papírnak valót. Viszont az éltető oxigén nem ismer határokat.

Tehát egyre többen ragasztgatják ki ezt a fajta címkét. Tehát valaki tudatosan terjeszti, s jó szándékkal. Jómagam is szelektálok, hamarosan kiírom mi az amit kérek és mi az amit nem szeretném ha a postaládámba tennék. Semmi nemű ingyenes újságot nem akarok. Amiért nem önként fizetek nem tartok rá igényt. Egyetlen párt  szórólapját se rendeltem meg. Már túl vagyok azon, hogy engem bárki is meggyőzhet az igazáról.

Időnként már magamban is kételkedek. Oda a bizalom, nem vagyok kíváncsi a kicsinyes, személyeskedő egymást lejárató negatív gyűlöletkeltő és szító kiadványokra. Ráadásul van egy olyan sanda gyanúm, hogy hiába ingyenesnek mondottak csak is az én adóforintjaimból kerekedtek ki. Mint ahogyan a reklámújságok árát is kipengetem a tejföl vagy a hintaszék megvásárlásakor.

Tehát keresem azt a jó embert aki ilyen matricákat gyártana mert én is kiragasztanám. Hozzátéve – ha mégis betennék zaklatásnak vélem, amiért ugye már büntetés is dukál.

szgráf

Exit mobile version