A hazai energiaital piacon a sikeres innovációival élen járó HELL ENERGY a közkedvelt kóla ízzel bővíti ’Strong’ termékcsaládját, és egy 0,33 literes, egyedi designú, fóliázott PET palackos kiszereléssel is piacra lép a klasszikus tutti-frutti ízben. A magyar piacon egyedülálló HELL STRONG COLA, a finom kóla íz mellett plusz 20 százalék koffeintartalommal is rendelkezik, így a kívánt extra élénkítő hatás sem marad el. Azok számára pedig, akiknek a 250 ml energia kevés a feltöltődéshez, de fél liter nehéz a táskában, az új csomagolású 0,33 l-es PET kiszerelés lesz az igazi. A HELL ENERGY mindkét újdonsága május közepétől kapható a boltokban.

Idén is felkészülten várja a HELL a nyári melegben felfrissülni vágyókat. A magyar energiaitalok piacán elsőként debütál az új HELL COLA, mely a hagyományos tutti-frutti ízt, a legkedveltebb üdítő ízével, a kólával helyettesíti. A rendkívül finom ízvilág mellett – a Strong termékcsaládtól megszokott módon – az új HELL-ben is 38,4 mg / 100 ml koffein van, mely a maximális élénkítő hatásról gondoskodik. Az új termék így a legkedveltebb szánsavas üdítőital ízt ötvözi az energiaitalok funkcionalitásával, a pokoli erőt és a finom kóla ízesítést exkluzív arany színű csomagolásban kell keresni.

A HELL folyamatos innovációjának pedig egy újabb mérföldköve – legalábbis a kiszerelések tekintetében – a 0,33-as PET palackos HELL. A fogyasztói igények maximális kielégítése érdekében új csomagolásban, 0,33 literes PET palackban is kapható az a klasszikus tutti-frutti ízű energiaital. A legújabb fejlesztés megvalósításához a csúcstechnológiás HELL ENERGY gyár újabb géppel bővült, mely lehetővé teszi a fóliázott termékek gyártását. A megújult csomagolás a megszokott HELL minőséget és 32 mg/ 100 ml koffeint tartalmaz.

A visszazárható, könnyen szállítható kiszerelés lehetővé teszi, hogy akár a zsebben lapuljon az energia töltet. Felbontás után tovább élvezhető a szénsavas élénkítő ital, melyet nem kell egyszerre elfogyasztani. Az új forma mellett a receptúra is megújult, és ahogy a HELL többi terméke, ez sem tartalmaz tartósítószert.

HELL ENERGY márka és cégcsoport

A száz százalékos magyar tulajdonban álló Hell ENERGY Magyarország Kft. hazánk piacvezető energiaital-gyártója az eladott darabszám tekintetében és értékben is, ezenkívül – a magyar piac mellett – több mint 30 országba exportál. A HELL önálló irodákkal rendelkezik Magyarországon és Románián kívül Oroszországban, Cipruson és már Bulgáriában, valamint Ausztráliában is. 2011 óta Szikszó város határában felépített, az elérhető legmodernebb technológiát képviselő gyárából látja el piacait Magyarországra hozva teljes termelését. Az Európa TOP3 gyára közé választott üzemben naponta 1 millió palack energiaitalt tudnak előállítani. A HELL márka 2008-ban nagy sikerrel vett részt a párizsi SIAL, a kölni ANUGA és a moszkvai WORLD FOOD kiállításokon. A moszkvai rendezvényen elnyerte a „Legjobb új piacra lépő termék” és a „Legjobb energiaital” díjat. 2012-ben Superbrand és Év Terméke díjat, 2013-ban Superbrands és MOMOT díjat nyert.