SzántóGráf

Borul a billi, de nem eléggé – tranzvesztíta átalakuló művész a BZSH élén – pravoszláv katolikus kántor, Csereklye Viktor akiből Dávid lett

letöltés (5) Lehet, hogy tetszenek unni, jómagam is így vagyok ezzel, de megint csak ezen kérődzök. Szóval ez a bájos teremtés lett a Budapesti Zsidó Hitközség ügyvezető igazgatója, aki ezentúl milliárdok felett diszponál. Végzettségét, szakmai okleveleit amiket beírt nem igazolta,  még a vak rendőr se látta.Különös figura, korábban mint a pravoszláv egyház tagja katolikus kántor volt majd váltott és betért. Hogyan miként erről se akar beszélni.

Van már egy könyvre való anyag róla, lenne hozzá ezer kérdésem – de testőre, Császár Balázs a semmiből előbújt titkára bevezette a körkörös védelmet. Hiába mennek a telefonok, mailek semmire nem akar válaszolni csak perelni akar. Csak már ott tartanánk mert a bíróság előtt előjöhetne a farbával, ott aligha elégednek meg a szépen megfogalmazott önéletrajzi dicshimnusszal.

Ám most már az is kérdés – hogyan jutott idáig egy történelmi egyház vezetése, kinek, kiknek köszönhető ez a botrányos ügy? A billi már borult, de még mindig van benne annyi, hogy mindenkinek jusson belőle.

Kérésem, ezt a cikket minél nagyobb szélesebb körben osszuk meg, dugjuk oda Dávid orra alá, hátha békésen távozik amíg erre módja van. Szerintem az Angyalbárba visszavárják.

Exit mobile version