SzántóGráf

Prüszkölnek a kerti törpék – fotó-cellás Hapcik – nekem tetszenek

Bizonyára rossz ízlésem van ha bátran kijelentem – nekem tetszenek a kerti törpék. Kéretik az áthallást mellőzni.  Kifejezetten ezek a német országban máig is divatos manócskákra gondolok. Ott nem szégyellik , sőt büszkék is ezekre a gipsz figurákra.

Halkan mondom, hogy jelenleg mi szállítjuk Magyarországról ezeket nagy mennyiségben. Mi ugyanis kreatívak vagyunk törpe variációkban és lényegesen olcsóbban adjuk euróban számolva.  Így aztán azok a lomisok akik ezeket az elárvult kis emberkéket begyűjtik Németországba meglepetten tapasztalják: az aljukon ott van a magyar mester védjegye,

Valamikor sokat gúnyolódtunk ezen  germán népszokáson, kispolgári ízléstelenségnek tituláltuk. Mindegy nekem tetszenek. Bár tartok tőle, hogy a szomszédaim meg feljelentenek miatta. Biztosan háborognának , hogy ezek milyen giccsek és rombolják a gyerekek ízlésvilágát. No meg ijesztgetik a  sünt a vakondot és a többi kis kerti vadócot. Ugyanis ezek az újabb típusú törpék fotocellásak, ha közelükbe mozgás van morognak, prüszkölnek.

Exit mobile version