SzántóGráf

Csak azért is itt vásárolok – műszaki outlet a Szeles utcai bevásárló udvarban – ne fizessen az elegáns környezetért – ahol minden olcsóbb – jár a garancia

image
Közeleg – igaz lassan a ventilátor szezon
Ilyen nagy mosógépet sehol nem látni. Erre akár egy patyolatos vállalkozást lehet alapítani. Az ára meg olyan alacsony, hogy le se merem írni.
Mosógépek alul felül töltősek – minden márka van
Ennyiféle elektromos tűzhely sehol nincs

Tessék csak gondolkodni! Ha bemegy egy nagy puccos műszaki áruházba, mennyit fizethet az elegáns környezetért. Szerintem sokat. Így aztán elárulom, hogy Miskolcon a Szeles utca közepetáján a nagy bevásárlóudvarban van egy outlet vagy nevezzük diszkontnak, ahol minden fontosabb műszaki cikk , elektronikus szórakoztató termék s háztartási gép fillérekért megvásárolható. Abszolút új állapotban, legfeljebb egy egy apró alig látható kis sérüléssel. Régóta ismerem ezt a lelőhelyet így aztán ha porszívóra, hűtőgépre  vagy konyhai gépekre van szükségem az első utam ide vezet. Külön tetszik nekem a műszaki turkáló, ahol egységáron mindent kiárusítanak ami már útjukba van. Rendszeresen frissítik a kínálatot. Remélem legközelebb itt találkozunk. Gyakran ugyanis csak azért ugrok be oda, hogy megnézzem van e valamilyen műszaki újdonságuk amely csak náluk lelhető fel.

Exit mobile version