SzántóGráf

Zsolt várja a hívását – dugulás, vízvezeték szerelés minden ami Önnek csak fejfájást okozhat – ez már az én dolgom lesz

Fintor Zsolt vagyok. 20 éve vízvezeték- és készülékszerelő, az utóbbi években gépi duguláselhárításra specializálódtam. Szolgáltatásaink:

GÉPI DUGULÁSELHÁRÍTÁS

Fintorog a büdöstől? Stresszét az okozza, hogy nem folyik le a lefolyója! Veszélybe került a családi ebéd elkészítése, mert nem tud elmosogatni? Visszafelé jön a víz a fürdőkádban? Nem megy le a fürdővíz? Az igazán masszív dugulásokat házi megoldásokkal lehetetlen eltüntetni.

 

TELJES KÖRŰ VÍZVEZETÉK SZERELÉS ÉS FÜRDŐSZOBA FELÚJÍTÁS BURKOLÁSSAL

Egy fürdőszoba felújításakor az egyik szempont az, hogy milyen mestereket választunk a munkálatokhoz, másrészt pedig milyen minőségű anyagokat használunk fel a munkálatok alatt.

A szakszerű vízszerelési munkálatok és egyenletes, szemet gyönyörködtető burkolat. A fürdő egy olyan helyiségünk mely pihenésünket is szolgálja, vigyázzunk hát arra, hogy a fürdő felújításakor adjunk a minőségre. Nem fogjuk megbánni.

Szolgáltatásaink között minden szerepel, ami a fürdőszoba javításhoz illetve fürdőszoba felújításhoz szükséges. Ilyen az alap és felszálló vezeték cseréje, WC kagyló és tartály cseréje, de ugyanide tartozik a kád vagy zuhanykabin kicserélése illetve szakszerű beszerelése. Vállalkozásunkat természetesen akkor is hívhatja ha nem teljes fürdőszoba felújításra van szüksége hanem csak néhány kisebb munkálatot szeretne.

Sikeres együttműködésünkben bízva,

Tisztelettel: Fintor Zsolt

 

0630 229 6420

WWW.DUGULÁSELHÁRÍTÁS.COM

 

 

 

Exit mobile version