SzántóGráf

Bespájzoltam a naftát – sose tudni alapon mint a sivatagi farkas – a Polo megadta magát – Fazekas Csaba kocsilopója segített – babonából jegyezzék meg a számát

Rommel a hitleri birodalom legismertebb tábornoka,  a sivatagi farkas Észak Afrika homok dűnéiben ezerszámra rejtette el az üzemanyaggal teli hordókat mielőbb háborúzni kezdtek. Kutatóknak, felfedezőknek álcázott katonák előre kiporciózták a tankokba való naftát. Az angolok kezdetben  nem értették miként törnek előre a németek az utánpótlási vonala megléte nélkül. Ez jutott eszembe amikor a kis családom felfedezte , hogy néhány , jó néhány benzinnel és gázolajjal teli kannát őrzök a garázsomban. A hozzám korban hasonlók mindenre felkészültek. Mi már megéltük, hogy hirtelen elfogyott a benzin, mi már sorakoztunk néhányszor a benzinkutak előtt mert másnapra két forinttal drágul majd az üzemanyag. Nos, ezért  spájzoltam. A családi tanács úgy döntött, ezt az úgynevezett M zárolt vésztartalékot birtokba veszik és eltankolják. Még az se zavarta őket, hogy kannákra írt feliratok kissé már elmosódtak.

S bekövetkezett az amit előre megjósoltam. Dacból nem vettem részt a projektben így a benzines Polóba gázolajat is öntöttek. A kocsi megadta magát. Először próbáltam hígítani, de a motor csak köhögött, füstölt. Ilyenkor már nincs mese, jöhet a lopókocsi és a szerviz , ahol kitakarítják a tankot. A játszma, szuzamen negyven ezer forintba fájt.

Persze jó volt hallgatni az ötletgazdákat, akik az egész balhét csak rám akarták tolni. Mondván, ha nem spájzolok akkor nem lett volna mit össze keverni.

Most írja fel gyorsan ezt a telefonszámot. Ha megvan sose kell. A babona már ilyen
Fazekas Csaba az autómentős
Ezzel a kocsival egyemberes a kocsilopás

Most nézzük az ügy jó oldalát. Szerencsém volt mert van egy autómentős – Arnóton – akinek a száma 0630 330 1160 vagy 06 46 41211 – Fazekas Csabának hívják és a nap huszonnégy órájában hívható.  Csaba mindig jön, jól jön. Lopókocsijával hamarabb ér ki a roncsokért mint a rendőrők, pontos és megbízható. Mindenkinek ajánlom. Mint a jó mentős tudja, melyik autót, milyen állapotban hová érdemes vinni. S jöjjenek a képek.

Exit mobile version