SzántóGráf

Nem ette meg a telet – órákig állt a forgalom az M3 sztrádán egy keresztbe fordult kamion miatt – vannak járhatatlan utak Borsodban – aki teheti maradjon otthon, s lapátoljon

A kutya nem ette meg a telet. Kemény hét vár ránk.
  • Rendkívüli időjárási helyzet köszöntött az országra: 15 cm hó hullhat az ország nagy részén, egyes helyeken egyáltalán nem tanácsolják, hogy autóba üljünk, négy megyében a lehető legmagasabb a riasztás a hófúvás miatt. Még Orbán Viktor is bevetette magát.

    A rendkívüli időjárás miatt kialakult útviszonyok következtében Borsod-Abaúj-Zemplén megyében több útszakasz is járhatatlanná vált.

    Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2018. március 18-án, a 7 óra 30 perces adatok szerint a havazás és hóátfúvások miatt Gesztely és Újharangod, Tiszalúc és Gesztely, Köröm és Tiszalúc, Gelej és Mezőnagymihály, Taktaharkány és Újharangod közötti útszakaszok járhatatlanok.

    A 3-as számú úton a tardi elágazástól Tardig tartó szakasz korábban szintén járhatatlan volt, de az utat megtisztították, újra járható.

    A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek, vegyék figyelembe az aktuális időjárási és útviszonyokat. A havas, jeges burkolatú úton, illetve korlátozott látási viszonyok esetén körültekintőbben, az átlagosnál lassabban vezessenek.

Exit mobile version