SzántóGráf

Nunchakuval és viperával támadtak haragosuk házára Miskolcon

 

Magánlaksértés bűntette és könnyű testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség három férfival szemben.

 

A három férfi 2017. áprilisában az éjszakai órákban jelent meg a sértett férfi házánál. Korábbi sérelmüket akarták megtorolni. Valamennyiüknél az élet kioltására alkalmas eszközök, így nunchaku, vipera illetve fa dorongok voltak. Először az utcáról kiabáltak, majd kövekkel bedobták a ház ablakát. Ezután bementek a kertbe és a bejárati ajtót kívülről erőszakkal benyomták. Ezt a bent lakó férfi és testvére nem tudta testi erővel sem megakadályozni.

 

A három vádlott a házban lévőket az eszközökkel ütlegelni kezdte. A házigazdát, annak testvérét, élettársát és 11 éves fiát is testszerte bántalmazták. Távoztukban életveszélyesen megfenyegették őket, ha nem költöznek el egy héten belül, akkor megölik őket.

 

A támadás következtében a házigazda és gyermeke nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos és hámhorzsolásos sérüléseket szenvedett.

 

A vádlottakkal szemben erőszakkal, éjjel, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett  magánlaksértés bűntette, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

 

Exit mobile version