SzántóGráf

Készülnek a Hárshegyi Randevúra – Szikszón skáláznak majd a nyugdíjas dalkörök – kapcsolt kiállítás is lesz

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége, Szikszó Város Önkormányzata támogatásával „Nyugdíjas Dalkörök Megyei Versenye” elnevezésű kulturális seregszemléjét 2018. május 25-én  10. órai kezdettel rendezik meg  Szikszón  az Inkubátor Házban.

 

A rendezvényre  meghívják a dalkörök iránt érdeklődőket.

 

Az egész naposra tervezett szikszói program központjában, a nyugdíjas klubok, szervezetek öntevékeny kórusai/dalárdái mérik össze tudásukat-, előadói készségüket.

A szakértő zsűri ekkor válogatja ki azokat a dalköröket/kórusokat, akik részt vehetnek 2018. augusztus 29-30-31-én Budapesten, a Hárshegyen, „Hárshegyi Randevú” elnevezésű, Nyugdíjas Dalkörök Országos Találkozóján. A Nyugdíjasok Országos Szövetsége, a Nyugdíjas Érdekvédelmi Konferenciához kapcsolt, kiállításokkal és szabadidős programokkal színesített, Országos rendezvény keretében kívánja megszervezni augusztus 30-án, a Nyugdíjas Dalkörök Országos Találkozóját.

A Dalkörök Megyei Vetélkedőjét Teszárovics Miklós, a BAZ Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége elnöke nyitja meg, a versenyzőket és a nézőközönséget   Füzesséri József Szikszó város polgármestere köszönti.

 

Exit mobile version