SzántóGráf

Választás 2019 – most az Aldit boncolom – a csábítás trükkjei – lemaradt a kalóriatáblázat – kenyérlepény a csábító

Mint írtam nincs kímélet. Amelyik áruház bepimaszkodik a portálomra, anélkül hogy fizetne, élve felboncolom. S akkor jöjjön az Aldi.

Igaz, hogy most itt kínálják a legolcsóbb meleg levegős fritőzt, amely beéri egy csepp olajjal, de csudára kicsi.

Az olasz desszertek nagyon finomak árban és mennyiségben is megfelelnek az elvárásoknak. Viszont jó lenne, ha kiírnák, mennyi kalóriát tartalmaznak, dobozonként. Csak, hogy tudjam hány kört kell futnom utána és mennyit kell sétálnom a kutyussal, előtte.

A kanapévédő takaró olcsóbb, mint a tévés shopokban, amelyekben manapság mást se kínálnak. Pontosan kettő ezer forinttal kevesebb az Aldiban. Az viszont röhej, hogy ultrahangos steppeléssel gondoskodnak az állatszőrök elleni védelemről.

Asztali számítógép – nem annyira profi és csaknem háromszázezer forint. Manapság egy ilyet összerakatni feleannyiba fáj.

Erre gusztusom támadt. Tesztelem majd.

Ugyanitt a világ szélhámossága, a vibrációs tréner. Cirka 45 ezer forintért.  Nagyon lement az ára. Ez a hozzám hasonló lusta embereknek lenne jó akik, fogyni szeretnének, miközben degeszre eszik magukat és semmi mozgásra nem hajlandóak. Állítólag ez a gép úgy rezgeti a sejteket, a zsírszövetet, hogy elmenekülnek tőle. Nem hiszek benne. A képen egy sovány nő prezentálja a masinát, szerintem, ha sokáig gyúr, ezen csak a nadrágja marad….

Exit mobile version