SzántóGráf

Mindjárt jön a leleplező videó – igaz e, hogy robbanásveszélyes cuccok vannak a kocsikban – miért parkoltak a Fehér Holló elé – s miért nem jelentkeznek az autókért

Ismét telefonáltak – mi van ha pokolgép vagy valami egyéb veszélyes cucc van az elhagyott autók rakterében? Mi lehet az oka, hogy senki nem intézkedik az elszállításukról, mi az oka, hogy a hatóság nem kérdez rá a gazdájukra, miért hagyták ott az autóikat. Más esetben a terrorelhárítók már régen elvitték volna – egyszerűen elővigyázatosságból. Állítólag a rendszámuk se stimmel. A tulajdonosaik pedig nem veszik fel a telefont. Egyre kuszább a történet.

Különös dolgokat rejthet ez a kisbusz – egy amerikai rendszám is látható a kocsiban
Californiai rendszám a szélvédő előtt

Ha valaki szándékosan akadályozza egy forgalmas közegészségügyi intézmény működését súlyos bűncselekményt követ el. Ráadásul, ha ezt bűnszövetségben követi el akár felbujtóként vagy tettesként börtönbüntetéssel sújtható. Természetesen, akik ezt elősegítik és elmulasztják az intézkedést, s nem gondoskodnak a patika látogatóinak a zavartalan parkolásáról ugyancsak felelősségre vonhatók. Tény, hogy a Fehér Holló előtti figyelmeztető tábla már elavult, cserélni kellett volna, mert változott a rendelet, viszont a tulajdonos idejében rendezte a terület bérleti díját. Ma délre talán megtudjuk kik osontak oda az éji sötétben, hogy lepetézzék a kocsikat. Csak azért, hogy hergeljék, bosszantsák a miskolci polgárokat, amikor a patika előtt keresnek megállóhelyet. A három órás videón most keresik azokat a részleteket, amelyen, láthatók azok a figurák, akik éppen ide parkolnak.

Kíváncsi vagyok, kik ismerik fel ezeket a jó szándékú alakokat, s kinek lesz bátorsága meg is nevezni őket. Közben már kaptam egy telefont, hogy a személyiségi jogaik védelmében ezt nem tehetném. No, de az a több száz miskolci polgár akit ilyenkor csak úgy  játékos kedvükben felbosszantanak azoknak nincsenek jogaik?

Exit mobile version