SzántóGráf

Újranyitnak a Miskolci Városgazda ügyfélszolgálati irodái

 

 

 

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. a koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából 2020. november 17. napjától határozatlan időre bezárta az ügyfélszolgálati irodáit. A kormányzati enyhítések alapján 2021. április 19-től újraindul a személyes ügyfélfogadás a Parkolási Ügyfélszolgálati irodában és a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. Ügyfélszolgálatán.

Parkolási Ügyfélszolgálati iroda (Miskolc, Széchenyi I. utca. 20.)

 

Nyitvatartás:

hétfő, kedd, csütörtök: 8:00-16:00

szerda:             8:00-18:00

péntek:                        8:00-12:00

 

Hétfőtől a mélygarázs bérlet váltására már személyesen is van lehetőség. A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel, az online bérletértékesítés továbbra is a megszokott módon történik, melyet az alábbi módon lehet megtenni:

Megkérjük Ügyfeleinket, hogy online bérletváltási igényeiket az ügyfélszolgálat nyitvatartási idejében szíveskedjenek megtenni. Erre az évre vonatkozó felszíni bérleteket továbbra sem árusítanak.

Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. ügyfélszolgálata (Miskolc, Győri kapu 48-50.)

 

Ügyfélfogadási idő: 

hétfő-csütörtök:           7:30-16:00

péntek:                        7:30-13:30

 

Az ügyfélszolgálati irodák hétvégén és ünnepnapokon zárva tartanak. Fokozott figyelmet fordítunk a járványügyi szabályok betartására, ezért kérjük várakozás és ügyintézés közben is szigorúan ügyeljenek a kellő 1,5-2 méteres távolság megtartására, és a maszkviselésre. Az ügyintézésre kérjük, minden alkalommal egyedül érkezzenek. Belépéskor testhőmérséklet-mérés történik, illetve ügyintézés előtt és után használják a bejárathoz kihelyezett kézfertőtlenítőket az egészségük megőrzése érdekében.

Exit mobile version