Menjünk a Miskolc-tapolcai Kemencésbe – hagyományos magyar fogások, flott kiszolgálás
Szántó István
Mindig is gondot okozott, hogy messziről jött vendégeinket melyik étterembe vigyük.Elsődleges szempont a választék és a minőség.
A kiszolgálás milyensége a várakoztatás hossza se közömbös. Az elmúlt egy év során szinte mindenütt kicserélödött a szakács és akár a teljes személyzet. Érdemes újra feltérképezni a helyi vendéglátóipar kínálatát.
Nos, a hétvégén a Miskolc-tapolcai Kemencésbe látogattunk el délidőben. Ezt a helyet elsősorban azoknak ajánljuk, akik kedvelik a hagyományos fogásokat, a magyaros étkeket.
S jöjjenek a hangulatos vendéglőben készült képek.
Jókai bableves, szerencsém volt , most tartózkodnom kell a csípős füszerezéstől…Húsleves gazdagon …Nos, ez malackaraj lenne rántva ..Sztrapacska háziassan sok pörccel – senki nem tudna belekötni .Hagyományos cigánypecsene, kakastaréjjal …
Egy vega fogás , rántott sajt …Pazar környezet, rend tisztasság