SzántóGráf

Menjünk a Miskolc-tapolcai Kemencésbe – hagyományos magyar fogások, flott kiszolgálás

Mindig is gondot okozott, hogy messziről jött vendégeinket melyik étterembe vigyük.Elsődleges szempont a választék és a minőség.

A kiszolgálás milyensége a várakoztatás hossza se közömbös. Az elmúlt egy év során szinte mindenütt kicserélödött a szakács és akár a teljes személyzet. Érdemes újra feltérképezni a helyi vendéglátóipar kínálatát.

Nos, a hétvégén a Miskolc-tapolcai Kemencésbe látogattunk el délidőben. Ezt a helyet elsősorban azoknak ajánljuk, akik kedvelik a hagyományos fogásokat, a magyaros étkeket.

S jöjjenek a hangulatos vendéglőben készült képek.

Jókai bableves, szerencsém volt , most tartózkodnom kell a csípős füszerezéstől…
Húsleves gazdagon …
Nos, ez malackaraj lenne rántva ..
Sztrapacska háziassan sok pörccel – senki nem tudna belekötni .
Hagyományos cigánypecsene, kakastaréjjal …

Egy vega fogás , rántott sajt …
Pazar környezet, rend tisztasság

 

Exit mobile version