Ki nevet a végén  – ennek sosem lesz vége – megtaláltam a rágalmazási hadjárat agytrösztjét  – muszáj volt az igazságszolgáltatást befolyásolni
Hubai, kriza,kovács lászló és a kapitányságvezető szécsi mari

Ma se volt valami kellemes napom, a miskolci bíróság első emeleti 120. számú szobájában kezdtem. A kedves bíró úr – nem járult hozzá, a jegyzőkönyv nyilvánosságra hozatalához – viszont a személyes élményeimet csak megoszthatom. Demokrácia van.

Mielőtt mindenkit lefárasztanék, elárulom feljelentettem Kovács László Csabát a miskolci rendészet volt igazgatóját rágalmazás gyanújával, mivel az ellenem fellépő két rendész – Szabó Krisztián (volt és Tóth Tamás elmondása alapján 18 médiumban névvel, címmel és vallási hová tartozással valamint családi kapcsolataim taglalásával lejáratott és alaposan befolyásolta az igazságszolgáltatás munkáját. Példa nélküli kampányt folytatott a becsületes, igazmondó munkatársai védelmére. Meg se várta a vizsgálat befejezését igyekezett elhitetni a fegyveres támadás meséjét. Sikerült is neki. Küldött két tanút – nyomozati cselekményben szerepel – így segítette a nyomozást.

Négy évembe tellett, hogy kiderítsem ő volt ennek, rágalomhadjáratnak az élén, hiszen birtokában volt minden információnak.  S noha korábban a lehető legsúlyosabb bűncselekmények esetén se szolgáltatta ki az elkövetők nevét főleg azt nem, hogy mi a foglalkozása és milyen a vallása. Velem velünk kivételt tett. Tehát úgy gondoltam, hogy ha már mostanra kiderült ki volt az agytröszt megteszem a feljelentést. Tarthatott valamitől, mert a legjobb ügyvédekkel vonult be a terembe. Jómagam szerényebben egy szál magamban jelentem meg, s kértem a tisztelt bíróságot, hogy a korábbi tapasztalataim alapján érintettség okán érdemes lenne egy más megyében tárgyalni az ügyet. Sajnálom, hogy a bíró úr magára vette a célzást, hiába magyaráztam Kovács László Csaba és körei olyan befolyással rendelkeznek a régióban, ami akadályozhatja az igazság érvényesülését. Ezt példázza az is, hogy első fokon lezajló tárgyalás vége előtt a bírónőt leváltották. Nem indokolták nem is kötelesek, mondták a MÁV se köteles elmondani, hogy Miskolc és Hatvan között miért cserélnek mozdonyt. Gondolom, azért mert elromlott – na de itt vajon mi történhetett.

Bemutattam azokat a fotókat, százszámra vannak ilyenek, amelyeken Kovács László Csaba a város prominens rendőri vezetőivel pózol. A kéztartása is árulkodó, az ő valamikori pozíciójában bejáratos volt a rendőrség és az ügyészség legmagasabb rangú vezetőihez.  Érintetlensége köztudott. Máig is.  Tehát esélyem se volt ellene, a bíróúr döntése, elkéstem a feljelentéssel. Persze meg is büntethetett volna vagy akár rágalmazás címén viszont perrel is élhetne Kovács László Csaba, de nem teszi meg. Okos ügyvédei felvilágosították, ha él ezzel a lehetőséggel, akkor feléleszti az ügyet, s ebben az esetben ez a javamra szolgálna.

Az árulkodó kéztartás – elkéstem a feljelentéssel

Különben az ügyészség – hála és köszönet érte ott is vannak korrekt emberek – ebben az ügyben elrendelte a nyomozást, de az itteni rendőrség folytatta le a vizsgálatot. Tulajdonképpen ezzel a szisztémával akár magára Kovácsra is bízhatták volna. Időt-pénzt fáradtságot takaríthattak volna meg. Bár ahogyan elolvastam az elutasító határozatot akár tényleg ő maga is diktálhatta volna.

Szóval tart a társasjáték, élethossziglan – ki nevet a végén – most sajnos ismét a javukra fordult a dobókocka. Mégse adom fel!

 

A képek felhasználása nyílvános – újságból , közösségi oldalakről származik.