Kutya legyek,  ha ezeket a vallomásokat egy ember is elolvashatta – egy ilyen szem és fültanú meséje sokat ér – nekem egy év börtönt – elmondja a bíróságon, hogy a rendészet vezetői személyesen kapacitálták rá
Rendészek a MINAP cimlapján 2017

Hiába minden a rossz emlékektől nehéz szabadulni. A napokban a miskolci rendészek ellenem történő támadásának az iratait rendezgetem. Ha marad időm magam írom meg, ha mégse akkor csak akad valaki aki beugrik a helyemre. Senkinek ne legyenek kétségei, igen másodfokon is megerősítették az elsőfok ítéletét.

A rendészek tették a dolgukat és a valamikor vizsgáló volt hölgy is teljesítette a felsőbb parancsot. Nos, mint ismeretes a törvényszéken már érzékelték, hogy ebben az ügyben nincsen minden a helyén, de a kedvemért mégse zökkenhetnek ki a meghatározott írányból. Például a kettes számú tanú, a játékvezető videó vallomása csak kiverte a biztosítékot. Kitünt a bunda, kiderült, hiszen maga is megerősítette, nem volt ott nem látott semmit, na de megkérték, mesélje el mit is láthatott volna. Még szerencse, hogy rendelkezésére álltak azok az újságcikkek, amelyeket egy beteg agytröszt megszerkesztett és nyomban 18 médiumnak elküldött.

Kovács László Csaba aki korábban kényesen ügyelt, hogy a hivatalából soha semmilyen személyes, személyiségi jogokat sértő információ ne kerüljön ki velem szemben kivételezett. A bíróságon az ügyvédje megjegyezte – késve reklamáltam – akkor kellett volna panaszkodnom. Különös, hogy ugyanez a bíróság csak erre koncentrált, a bűnpártolást és az ezzel összefüggésben lévő hamis tanúzás gyanúját még csak napirendre se vette.

Az egyiket látásból ismeri – lévén naponta nála kávézott, tőle vette az elektromos cigit az összes rendész…
Megjegyzi a két rendész teljesen normális volt….
Hű ha – nem volt könnyű dolga senkinek ennyi egymásnak ellentmondó zagyvaságot összeszerkeszteni, nem csoda ha az ügyészségen se olvasták el.

Tehát a kettes számú tanú már a taccsvonalon kivül van. Persze a hamis tanúzás gyanújával még eljárhatnak ellene. S akkor van a kettes számú, az a kedves hölgy aki a bíróságon elpanaszolta, ő bizony nem akart jönni, de a rendészet vezetője rábeszélte. Ő az aki határozottan azt mondta, látta amint a klasszikus Columbo ballonomat hátrarántom és a farzsebemből előkapnám a pisztolyt. Mondja , hogy ezt látta – igaz a rabosítási fotómon is kitetszik , nem volt ilyen ballonom – majd azzal folytatja, csak a puffanás hallattára fordult hátra, miközben batyogott Kazinczy utcán. Tehát önmagát is meghazudtolja, hiszen ha arra fordul hátra, hogy a földre vágnak akkor miként látta az előzményeket. Az állítólagos fegyveres támadást. S ez a hülyeség nem tünik fel a rendőrnőnek, egyetlen hivatalos érdemileg intézkedő jogásznak. Hogyan lehet ez, ennél okosabb tanúkat is szervezhetett volna a rendészet két kiváló vezetője. S ha már nincs más, akkor legalább felkészíthették volna őket. A hölgynek elmondhatták volna, döntse el, honnan hová merre tartott, s mit hallhatott láthatott az általa megadott pontokról. A komédia ne továbbja amikor azt mondja  -” A mozdulat a viszont olyan volt, mint amikor valaki egy fegyvert akar kivenni a zsebéből.” Tehát egy szakértővel van dolgunk! ” Erre én megint magam elé kezdtem nézni mert haladtam a villanyrendőr irányába.mondom ekkor nagyon megijedtem, még mondtam is magamban, hogy ÚrIsten , és igyekeztem továbbhaladni” Oké, a hölgy azt mond amit kedve tartja meg a képességei alapján vizionálhat, de egy rendőr csak gondolkodhatna – közbe kérdezhetne. Nem, de ugyebár..? Különben , hogyan nem tünik fel senkinek amikor azt meséli a Régi posta étterem felé indult és a következő részletben már a Kazinczy utca felé halad.  Talán csak nem ott körözött? Természetesen kéri, hogy a rendőrségi és a bírósági eljárásban is hagyják őt ki  mert tart tőlem. Nos, a bíróság már nem volt olyan elnéző vele szemben, s ott is elmondhatott egy újabb verziót. Most megkérdezném ennyi hazugság után a rendőrségnek, az ügyészségnek vagy a bíróságnak kellene intézkedni egy olyan személlyel szembe, aki felkérésre bevállal egy ilyen stílúsú tanúvallomást. Vajon a rendőrnő főnöke elolvasta e ezt a jegyzőkönyvet és ha igen jóváhagyta e? S akkor jöjjön a rendőrségi és a bírósági  jegyzőkönyv.

A bíróságon már egyre jobban emlékezik – a klasszikus ballonomra, olyan Columbos volt – így jár az aki sok krimit olvas és néz. Különben amikor a rendőrnő a vádiratot a kezembe nyomta – megköszöntem és erre ő azt mondta úgy is találkozunk majd a bíróságon.  Na erre hiába vártam. Pedig ezt is megígérte.

A