Az e-skiro gazdára talált  – egy velem egykorú úr vette meg – szurkolok neki – a két bicaj még mindig eladó

Mostanában csupa hasznos információkkal terhelem a kedves Olvasóimat. A szembesítésről megszerzett összes felvételt még nem tették közé a videomegosztón, ha felkerül nálam is gyönyörködhetnek a mesében.

Most egy óriási szögben fordítok, egy rövid időre félreteszem az öt éve kulmináló sérelmem és jelzem: eladom a két szuper kerékpáromat. Alig használtam. Sőt ha jó áron egy elektromos roller is  érdekelne valaki már is viheti . Ennek az ára kifogástalan állapotban most, csak most  töltővel 75 ezer forint. Negyedáron elvihető. A múlt héten még a Balatonon ezzel köröztem, a teraszokról az összes kutyus engem ugatott. Noha jól csináltam.

A jövőben már nem akarom őket bosszantani, megválok a rollertől. Az egyik virsli gumis kerékpár rendelésre készült olyan könnyű, hogy egy ujjal megemelhető. A másik egy kiváló márkájú Agresszor tipusú minden jóval felszerelve, de egy éve hanyagolom így most piacra dobom. Egyébként a garázsvásár is folytatódik, ismét felhalmozodott egy szuperkínálat – cím Derkovits 11. Miskolc

Akit valami érdekel 20 2192391 telefonon elér.