SzántóGráf

Rendeljen könyvet , a műveimből – akár PDF formátumban is megküldhetem – e-müvek e- számlára – szép ünnepi ajándék

Karácsonyi, újévi praktikus ajándékot kínálok. Igaz egy kicsit megkésve jutott eszembe, hogy miként tudjak könyvet adni azokból a korábban megjelentekből, amelyek már nem kaphatók a boltokban.

Miután többen kérték, küldjem el PDF formátumban, amelyet aztán jobb gépeken hangos formátumban is olvashatnak, már ma kértem a kiadót, bocsássa rendelkezésemre a hiányzó műveket. Feltaláltam az E book-t!

Akit érdekelnek, ezek a könyvek befizethetik az árát – Egyezerötszáz forintot – a 11773346 – 01201761 –es OTP számlaszámra, és ha akarják, jelezzék a befizetést, az igazolást megkaphatom az info@szantograf.hu email címen.  Kérem jelezni a befizető nevét – hogy azonnal küldhessem az e számlát a könyvről.

Igyekszem postafordultával küldeni a könyvet. Aki esetleg ragaszkodik a papíralapú változathoz az postai úton is kérheti vagy személyesen átveheti Miskolcon a Derkovits utca 11. szám alatt. A listámon szereplők közül az utolsó kettőből még van néhány raktáron, amíg a készlet tart. Érdemes előtte érdeklődni a 202192391 –es mobilszámon.

Castrotól Kádárig –a kis magyar valóság alulnézetből
Az a kedves fiatalember Kádár János oldalán balról Horváth Jenő az Aliga II. üdülővezetője aki sokat elárult az ottani elit skanzen világáról. Köszönet neki a fotókért és a visszaemlékezésért.

Áldott Békés Karácsonyi ünnepeket és Boldog Újesztendőt Mindannyiuknak!

Exit mobile version