2023. február (péntek) 19.00
Ízek, élmények, furmintok…

A furmint magával ragadó szőlőfajta, emblematikus magyar bor, mely gazdag ásványoságával és sokszínű eleganciájával számtalan felfedezésre váró titkot rejt.
Az est folyamán megmutatjuk, hogy a furmintnak ezer arca van és bizony mindegyik igen „jóképű”.

7 bor és személyesen 5 borászegyéniség, akik a furmint hírnevét méltó módon képviselik itthon és a nagyvilágban. Velünk lesz
Bacsó András (Máriasy pincészet borásza),
Jójárt Gergő (Holdvölgy pincészet birtokigazgatója),
Zsirai Kata (Zsirai pincészet borásza és tulajdonosa),
Kulcsár Gábor (Maison aux Pois pincészet borásza és tulajdonosa), valamint
Szilágyi László (Gizella pincészet borásza és tulajdonosa)

A válogatást ezúttal izgalmas, laza, apró falatok kísérik végig, mint egy könnyed és elegáns állófogadáson,
Várvizi Péter executive chef jóvoltából.
„Ezer arc, ezer íz” – merész indiai, játékos keleti, vidám olasz és markáns magyar ízek párosításában.
Színtiszta szenvedély és mosoly.

Az esemény moderátora Vállai Béla borkurátor.

Ünnepeld velünk együtt a Furmint csodálatos világát ezen a kiemelkedő gasztro-eseményen!

Ára
19.900 Ft+12% szervízdíj

Az eseményen való részvétel előzetes jegyvásárláshoz és
asztalfoglaláshoz kötött!

Jegyvásárlás ➤