2023. február (péntek) 19.00
Ízek, élmények, furmintok…A furmint magával ragadó szőlőfajta, emblematikus magyar bor, mely gazdag ásványoságával és sokszínű eleganciájával számtalan felfedezésre váró titkot rejt.
Az est folyamán megmutatjuk, hogy a furmintnak ezer arca van és bizony mindegyik igen “jóképű”. 7 bor és személyesen 5 borászegyéniség, akik a furmint hírnevét méltó módon képviselik itthon és a nagyvilágban. Velünk lesz
– Bacsó András (Máriasy pincészet borásza),
– Jójárt Gergő (Holdvölgy pincészet birtokigazgatója),
– Zsirai Kata (Zsirai pincészet borásza és tulajdonosa),
– Kulcsár Gábor (Maison aux Pois pincészet borásza és tulajdonosa), valamint
– Szilágyi László (Gizella pincészet borásza és tulajdonosa) A válogatást ezúttal izgalmas, laza, apró falatok kísérik végig, mint egy könnyed és elegáns állófogadáson,
Várvizi Péter executive chef jóvoltából.
„Ezer arc, ezer íz” – merész indiai, játékos keleti, vidám olasz és markáns magyar ízek párosításában.
Színtiszta szenvedély és mosoly. Az esemény moderátora Vállai Béla borkurátor. Ünnepeld velünk együtt a Furmint csodálatos világát ezen a kiemelkedő gasztro-eseményen! Ára
19.900 Ft+12% szervízdíj Az eseményen való részvétel előzetes jegyvásárláshoz és
asztalfoglaláshoz kötött! |