2023. február (péntek) 19.00
Ízek, élmények, furmintok…
A furmint magával ragadó szőlőfajta, emblematikus magyar bor, mely gazdag ásványoságával és sokszínű eleganciájával számtalan felfedezésre váró titkot rejt.
Az est folyamán megmutatjuk, hogy a furmintnak ezer arca van és bizony mindegyik igen “jóképű”.
7 bor és személyesen 5 borászegyéniség, akik a furmint hírnevét méltó módon képviselik itthon és a nagyvilágban. Velünk lesz
– Bacsó András (Máriasy pincészet borásza),
– Jójárt Gergő (Holdvölgy pincészet birtokigazgatója),
– Zsirai Kata (Zsirai pincészet borásza és tulajdonosa),
– Kulcsár Gábor (Maison aux Pois pincészet borásza és tulajdonosa), valamint
– Szilágyi László (Gizella pincészet borásza és tulajdonosa)
A válogatást ezúttal izgalmas, laza, apró falatok kísérik végig, mint egy könnyed és elegáns állófogadáson,
Várvizi Péter executive chef jóvoltából.
„Ezer arc, ezer íz” – merész indiai, játékos keleti, vidám olasz és markáns magyar ízek párosításában.
Színtiszta szenvedély és mosoly.
Az esemény moderátora Vállai Béla borkurátor.
Ünnepeld velünk együtt a Furmint csodálatos világát ezen a kiemelkedő gasztro-eseményen!
Ára
19.900 Ft+12% szervízdíj
Az eseményen való részvétel előzetes jegyvásárláshoz és
asztalfoglaláshoz kötött! |