SzántóGráf

Szemtanú feltalálása ügyében – egy leleplező levélke , hogyan is játszották el a nyomozást – szőke hölgyet lebuktatta a párja

Egy vidéki város ahol bármi megtörténhet, akár annak az ellenkezője is.

Eltelt immár öt évám jómagam mégis máig is  ezen rúgozom. Hát ha akad egy jogász, egy rendőr vagy valamilyen igazságszolgáltatásban jártas személy , aki kimondja  – lehet vagy nem tanúkat rendelni, bérelni, felbérelni, felbújtatni az állítólagos sértettnek. Akkor ha például a nyomozó nem talál neki tetsző, a prekoncepciójába illő szemtanút. A dolgok jelenlegi állása szerint csak lehet, mert idáig senki nem akadt fenn ezen. A lenti feljegyzés szerint a nyomozónak kevés volt az általa fellelt tanú, közöttük nem talált a prekoncepciójának megfelelőt. Tehát rendelt a miskolci rendészettől. Akkoriban ez a szolgáltatás is a profiljukba illett.

A címképen Soltész Edina, a klasszikus Colombo ballonos tanú . Tanú egy frászt egy közönséges rágalmazó, akit már leleplezett az élettársa.  Elárulta nem is láttak semmit, maga is bevallotta a tárgyaláson, őt felkérték. Mióta leleplezödött nem hajlandó beszélni. Aki látja aki képes vele szóba állni, mondja el neki, bármikor elkaphatja még az őszinteségi roham. Főleg azután, hogy csak megkerült az eredeti videó a megtámadásomról. S ő meg hiányzik a felvételről.

Kimossák a kakiból.  Azért vannk a jóbarátok. Ő az aki a pisztolyt késnek nézte majd kétszer egymás után bebizonyította, semmit nem láthatott. Még időben sem stimmelt az ottléte, amit állított. Egy normális országban az ilyen rágalmazók annyit kaphatnak amennyit az a személy,  akit piszkos, aljas szándékkal  motivált módon megrágalmaznak. Aki látja mesélje el neki – ha játékvezetőként is ilyen a pályán akkor akassza a szögre a fütyülőjét.
Tetszenek látni, ha tanú kell akkor a rendészet azonnal küldi. Milyet akarnak, magasat szőkét, hölgyet vagy vakot — olyat szállítanak amilyen csak kell.
Bíróságon – lefogtuk a karjait, erre az állampolgár pisztolyt rántott. Hogy aztán ezt melyik végtagommal tettem azt már nem tudták megmoválaszolni. Helyettük a nyomozó – erre a rendészek nem kötelesek válaszolni. Pedig már erősen törték a fejüket …
Ez a kétszer is megrendezett cirkusz célja – hogy a postás játékvezető mit láthatott. Kiderült mindkétszer, hogy semmit. A törvényszéki tanács végül ki is mondta – a fütyülős memóriaszegény. Az időmúlás okán már nem emlékszik jól.
A képen látható támadómat már leszerelték – találják ki miért?
Tökéletes a fotó – a támadóm lefogja a felkaromat a másik meg zsebre dugott kézzel várja, hogy mi lesz a feladata. Ő volt az aki lekiabálta a bírónőt – minden felelősségrevonás nélkül – azt mondta, miért nem mondják meg mit akarnak hallani és akkor azt teszi. Ilyen kellemes hangulatban zajlott a tárgyalás.

 

Exit mobile version