Pátyolgatják a rágalmazó hamis tanút – hiába dobta fel a párja a rendőrségen – hol van az Alkotmányba foglalt legfontosabb Szent István-i intelem – urak részrehajlás nélkül pártalanul ítélkezzetek !
ez a rendőr volt kint a postánál a rendészekhez
Soltész Edina lefizetet rágalmazó hamis tanú  szerint ilyen egy klasszikus Colombo ballon

Az igazságszolgáltatás felkent papjainak ismerniük kell az Alkotmányban is belefoglaltatott Szent István-i intelmeket.  Már államalapító királyunk is kérte az urakat, bírákat, részrehajlás nélkül, pártatlanul döntsenek. Alapkritérium, hogy az ilyen Tiborc féle sirámokat, mint amilyeneket hat éve hangoztatok elfogultság nélkül vizsgáljanak ki. Önök ezt rendre elmulasztják, bűnpártolással egyenlő módon elutasítják a törvényes vizsgálatot. Önökről a tények az igaz állítások egyszerűen leperegnek, Önök semmilyen nyomozást nem végeztek a feljelentéseimre. Nem sorolom fel a kifogásaikat, mert egy könyvre való gyűjteményem van ezekből, a cáfolatokkal együtt.

Ez a határozat, a korábbi ezekhez hasonló elutasításokkal együtt kimerítik a hivatali hatalommal való visszaélés gyanúját. Valaki ezt a határozatot nyugodt lelkiismerettel aláírta, hogy az állításomat megvizsgálták és mivel az alaptalanul vádaskodok, elutasítják. Fellebbezek, aki ehhez a nevét adta fogalmazzak finoman nem mondott igazat. Nem először, hat esztendeje szajkózzák, hogy mindent leellenőriztek, miközben engem személy szerint egyszer sem hallgattak meg, az ügyvédemmel sem fogadtak és elhanyagolták az esetemben kötelező szembesítéseket. Amikor ennyire levegőnek tekintenek, elfacsarodik a szívem, hogy milyen elbánásban lehet részül itt a kevésbé írástudóknak, akiknek még kirendelt ügyvédre sem futja.

A feljelentés elutasítása végül is szíve joga annak az ügyésznek, aki ehhez a nevét adta. Magam a helyében akkor is röstellném, ha mindenki tudja nem volt más választása.

Ám vakmerő bátorságnak hiszem, hogy az indokolásba bele foglalta, hogy ki lett vizsgálva az állításom. Majd hozzáfűzi, hogy ezt már korábban többször is jeleztem és így már nem ez az első megszüntető határozat keletkezett. Valóban nem először mondom, bizonygatom, Önök pedig most már az idő múlására a törvény adta elévülésre számítva másolatban gyártják az elutasító határozatokat.

Önök védelmezik a támadóimat és a hamis tanúkat. Körmönfont módon.  Annak ellenére, hogy sorra lelepleződtek.

Sajnálom, vagy inkább tiltakozom ezen határozat ellen. Sosem tudtam elképzelni, hogy a rendszerváltás után is képesek olyan hivatali hatalommal való visszaélésekre, mint amilyeneket az ügyemben elkövettek. Elkövetnek máig is.

Soltész Edina Miskolc, Közdomb utcai lakos az ellenem zajló nyilvános bírósági tárgyaláson, félelmében csak névtelenül elmondja, hogy amikor másnap a támadóim, a két rendész megjelent a trafikjában, rákérdezett mi is történt a posta előtt.

Egy tanú miért kérdezi, ha ott volt mindent látott?

Meséli a fiúknak, arra járt és kíváncsi mi lett a vége. Örvendezett a két rendész és kérte menjen el tanúskodni. Soltész Edina nem állt kötélnek, mígnem a rendészet vezetője meg nem kereste, személyesen kérte fel erre a misszióra. Nem titkolja el.  Ennek már nem tudott ellenállni. Kovács László Csabának nem lehetett nemet mondani. A volt igazgató tüstént átküldte Soltész Edina elérhetőségét kivel, mással, mint a támadómmal, Szabó Krisztiánnal,  Búzásné Faragó Edit volt vizsgálónak, aki ezt dokumentáltan megrendelte. Biztos, ami biztos még Petroci Attila felbujtott hamis tanút is benevezte a rendőrségre, csak ám ez a derék sportember,  futballbíró a törvényszéken felsült.  Remélem azért a szokásos jutalmát csak megkapta. Mint társa Edina. Senki nem várhatja el, hogy valaki  majd ingyen rágalmazzon ismeretleneket.

 

Majd Soltész Edina a tárgyaláson mindennek elhordott, mint a rendőrségen is kioktatott a parkolás szabályairól miközben kifogásolta milyen csúnya hangnemben beszéltem az ismerőseivel.

Ez a hölgy  állította, látott engem egy hosszú világos klasszikus Colombo ballonban és hallott egy puffanást miközben folyamatosan haladt a Kazinczy utca felé. Mondja, nem látta, de úgy gondolja a hosszú ballonomat félrehajtva a farzsebemből rántottam elő a pisztolyt. Nem látta, de ő így gondolja.

Egyáltalán ezt elolvasta az aki az elutasító határozatot ellenjegyezte?

 

Tisztelt Ügyészség és rágalmazóim,

Önök előtt ott van máig is a rabosított képem, barna dzsekiben és nem az Edina által nevezett farmerben voltam. Ha ezt a nyomozást vezető rendőr nem veszi észre, nem kérdez rá, kedves Edina biztos e  ebben vagy  abban, jól írja le a gyanúsított ruházatot – akkor ez szakmailag analfabéta.   E helyett ne, hogy már a hamis tanú lebukjon, szándékosan nem rendeli be a helyszíni bizonyítási kísérletre. Ahová nekem a törvény nevében előírta, hogy az akkor viselt ruházatomban és a kék Suzukival jelenjek meg a posta sarkán, ahol felfegyverzett rendőrök és bámészkodó rendészek gyűrűjében aláztak meg a járókelők előtt.

Na ki hiányzik a képről –  Soltész Edina a rágalmazó .  Nem akarták, hogy stresszeljen, még szembesült volna, hogy nem a Colombo ballonomban szerepelek. Ez a második bizonyítási kisérlet, amelynél kiderült a sportos postás hazudik, nem látott semmit. Ő kést vizonált a kezembe. A videós szembesítésnél bezárkozott a rendőrnővel 37 percre a videószobába.  Pusmogás helyett az erről készült felvételnek nyoma veszett.  Keresték, de állítólag a rendőrségi informatikus nem másolta át.  Nem is értem, ennyi okos iskolázott diplomás doktor ember mindent elhisz mindenkinek.  Csak nekem nem akarnak hinni…  még akkor sem amikor a támadóm már leleplezte levelében Kovácsot a főnökét aki ebédre hívta jutalmul a bántalmazásom után.  Megírta, Kovács bujtotta fel a tanúkat is. Sőt azt is elárulja az újságban megjelentetettt antiszemita lejárató cikkeket is ő ditálta tollba a Miskolci Napóba , nekik tilos volt nyilatkozni. Tisztelt Igazságszolgáltatás, ügyészség rendőrség , ideje lenne ezeket egy szembesítéssel tisztázni. Ki hazudik itt és ki az aki képtelen felhagyni a bűnpártolással a hivatali hatalommal való visszaéléssel…

Mindent kivizsgáltak, mindent ellenőriztek.  Ennek a szembetűnő hazugságnak mikor jártak utána?

Szende szőke csak sokat fantáziál, ingyen nem hazudik, rágalmaz vizonál ha jól megfizetik. Kovács László Csaba zsarolónak képtelen volt nemet mondani. ilyíenkor kérrdezik mi mennyi, az annyi… Csaba jó ember módjára feldobta a rendőrségen, de közben engem fenyeget, ha a párjának baja esik vele gyülik meg a gondom. Majd hozzá teszi, ezt a meccst játszuk le a párjával….

Egyébként a hazudós hölgy első alkalommal úgy adta elő, hogy szokása szerint arra ment munkába. Közben a kolléganői megsúgták, aznap hétfőn nem is dolgozott, ezt a munkaadója is megerősítette. Miután magam már utánajártam.  Ezek után barátaimmal kiderítettük, hogy ki is ez a névtelen hazzudózó személy. Sajnos az ítélet meghozatala előtt nem volt merszem nyomozni,.  Eltelt 4 esztendő és akkor derült ki, Soltész Edina Szamosi Pálné nem más, mint egy régi ismerősöm Kisvárkonyi Csaba élettársa. Csaba első hívásomra elárulta ők akkorra értek a posta elé – együtt jártak arra együtt voltak ott és akkor már csak annyit láttak a földön fekszem, és a hátamon térdel a két egyenruhás.

Az erről szóló hangfelvételt megküldtem Önöknek ez után Csaba megfenyegetett és követelte hagyjak békén a párjának.  Fel ne merjem jelenteni őket. Végül Tóth Viktor alezredes beidézte, a rendőrségre – tulajdonképpen Csaba ott is megismételte az igazságot. Becsületére legyen mondva, benne tényleg nem csalódtam. Bár lazán oda vetette négy év sunyi hallgatás után, hogy őt nem érdekli, játsszuk le ezt a mecset a párjával. Tóth alezredes viszont itt lefagyott – máig nem hajlandó egy szembesítéses vizsgálatra Edinával és Csabával. Vajon ki az a nagyhatalmú totum faktum, aki ezt akadályozza és máig is képes keresztbe tenni az igazság kiderítése előtt.

 

Tehát vessék össze Edina folyamatos hazugságával és kombinálják össze,  ha ők később értek a helyszínre és nem álltak meg, folyamatosan haladtak, mert csomagokkal voltak,  s  Csaba elmondása szerint mindössze 15 másodpercnyi részletet láthattak, hogyan hordhatott össze ez a nő ennyi hazugságot, rágalmat.

Becsatolom miket mondott. Minden szembesítést elkerülve, hivatkozással arra, hogy retteg tőlem és ezért nem akarja a szembesítést. A rendőrnő még meg is sajnálta. A helyett, hogy megnézte volna a szemközti mélygarázs külső kamerájának a felvételét, amely jól kivehető mikorra bandukolnak a posta elé. Már a földön fekszem, kiterítve hátrabilincselt kézzel Ehhez képest mit hazudozik, Soltész Edina kérem szépen elolvasni.

Csaba igazi bátor ember. Hatvanadik szülinapjára bevállalt egy tandem ugrást. Bátornak bátor, de nem elég vakmerő – négy évig nem merte elárulni, az ő élettársa tette tönkre az életemet. Soltész Edina a párja olyannal vádolt meg amit nem látott és én meg soha nem követtem volna el. És ezt a hazugságot most már Szabó Krisztián Kovács László akkori védence is írásban megerősítette. Kérdés az e heti, ki a nagyobb vétkes a rendőr aki hivatali hatalmával visszaélve részrehajlással nyomoz vagy ez a pár tagú bűnszövetkezet amelyek hamis vallomássukkal megnyomorítottaK?

Tisztelt címzettek,

Megértem, hogy nem akarják az igazság kiderülését. Kínos lenne a helyzet miután Szabó Krisztián a támadóm megírta a tanúja Kovács László Csaba verbuválta, ő mondta meg nekik mit kell hazudniuk. Lám nem volt olyan tökéletes felkészítésük, mint végül is kiderült.

petroczy attila

Tisztelt levélküldő hivatali személy,

Tegye meg, hogy elolvassa Edina hazugságtól hemzsegő regényes beszámolóját, amit büntetőjogi felelőssége tudatában, figyelmeztetés után mondott a rendőrségen és a tárgyaláson.  Majd az ügyvéd urak jelenlétében tegyék lehetővé az europiai normák szerint kötelező protokollban előírt szembesítést.

Előtte meg közösen tanulmányozzuk milyen is a klasszikus Colombo ballon és mennyire hasonlíthat egy barna bársony dzsekihez.

Utolsó kérdés lenne ki ez a Soltész Edina, aki ilyen mérvű hatósági védelemben részesül, még egy nyilvánvaló tagadhatatlan rágalmazás okán is mentegetik. Vagy ki ez a futtballbiró mennyi rendészeti meccset vezethetett, hogy miután a törvényszéken is felsült a hazugságával máig sem lehet hamis tanúskodás címén meggyanúsítani.

Vagy pontosítom, a kérdést ki lehet az fontos ember, aki ezeket a gyanús személyeket ennyire pátyolgatja.  Hogy mennyire arra felidézem az ellenem eljáró bírónő felejthetetlen aranyköpését.  Jelentkezett egy nem is akármilyen rangos tanú, aki kérte a meghallgatását. Ó az, aki felismerte az újságból Szabót és társát, mondta őt is akkoriban támadták meg ezek a rendészek a vasgyári temetőnél. A bírónő nem volt kíváncsi a vallomására – azzal az indoklással, a rendészeknek is lehet rossz napjuk….

Sajnos ezen a fotón van két élő személy amely ha akarná most ennyi idő után elmondhatná az igazságot. Vajon mikor szólal meg a lelkiismeretük. Például Kovács László Csaba elmeséli e önként, hogy mi volt a célja amikor 2020 januárjában tanúk előtt ajánlotta idézzük be a védelem részéről, s majd ő ott a bíróságon feltárja az igazságot.. Majd ott olyan orbitális hazugsággal állt elő, hogy a holdról is látták, hallották. A sok közül egy ,eskű alatt vallotta Szabó Krisztiánt és társai nem ő jelentette fel a rendőrségen. elhallgatta, hogy 2017 őszén még nem volt hitelesitett gépeik amellyek megörökithették a rosszul parkoló autókat. Erőszakkal kellett eláiratniuk a szabélysértési cetliket – a másolt lapokat – a z autósokkal.

S ez a taláros nő máig is gond nélkül élet halál kérdésében dönthet a megyénkben.

( Közben előkerült Kovács László Csaba levele is. A lényege, hogy 2019 előtt a BM jelezte csak a hitelesített fotókat fogadja el feljelentésként és parkolási ügyekben is elutasítják a feljelentéseket, ha a szabálysértést elkövető vezető aláírásával nem ismeri el a tettét. Nos, ezért volt az erőszakoskodás részükről, hogy a kezembe nyomott tollal szignáljam a félig sem kitöltött cetlit. Amire azt mondták, ha aláírom, utána csak figyelmeztetnek.  Hogy a BM miért rendelkezett így annak egy oka lehet, a rendészet respectje a béka fenekével szemezett. Végül az önkormányzat 2019 őszén a saját költségéből vásárolta meg ezeket az eszközöket. Tehát a Kovács vezette csapat 2017 őszén is ezért inzultálta, regulázta ilyen durva módon a miskolci autósokat. Még a felzacskózott járművek tulajdonosait sem büntethették volna, mert az akkori rendészet ázsiója úgymond elég mérsékelt szinten állt.)

 

 

 

Működik az összetartás – mindhalálig – ha kell még utána is. haverokat nem hagyunk a pácban….