Avi/ujkelet.live

A Nahal-dandár 162-es hadosztályának harci csapatai az elmúlt hetekben a Gázai övezet északi részén voltak bevetve. A harcosok sok terroristával találkoztak és az összecsapások során megölték őket, fegyvereket találtak valamint megsemmisítették a Hamász terrorista infrastruktúráját.

A hadsereg pénteken megosztotta a Hamász terrorszervezet egyik operatívjának testkamera felvételét, amelyeken fegyveresek egy útszéli bomba elhelyezésére készülnek.

A kamerát egy közelmúltbeli Gázai övezetben lezajlott ütközet után találták meg, amelynek során a Nahal Gyalogdandár 931. zászlóaljának csapatai egy épület harmadik emeletén megbújó Hamász fegyveresek csoportjával vívtak csatát.

A terroristák gránátokat dobtak ki az épületből a katonákra. A csapatok az épület belsejében tűzharcba keveredtek a terroristákkal, és tankokkal lőtték a legfelső emeletet, ahol megbújtak.

Az épület átvizsgálása után a katonák az egyik megölt terroristánál megtalálták a kamerát a felvétellel, ahogy robbanószerkezeteket helyeznek el a területen.

The post Videó: Terroristák útszéli bombát helyeznek el first appeared on Új Kelet online.