Avi/ujkelet.live

A megölt harcos, Adir Tahar őrmester édesapja, David megdöbbentő vallomást tett tegnap a 14-es csatorna “A patrióták” című műsorában a Hamász terrorszervezet kegyetlenségéről.

Tahart a Hamász terroristái október 7-én gyilkolták meg, holttestét feldarabolták, fejét pedig eladásra bocsátották Gázában.

A Hamász „egy rakétát és három gránátot küldott rá. Egy nemrégiben kapott CT-vizsgálat alapján az egész teste tele van repeszekkel, és sajnos Adir testét meggyalázták, miután megölték”.

„Nagyon ragaszkodtam ahhoz, hogy lássam a holttestet. A hadsereg megpróbálta elmagyarázni nekem, hogy nem kéne lássam”.

„Fél órával azelőtt, hogy eltemettem a gyerekemet, megérkezett a holtteste a Herzl-hegyhez [a temetőbe], amikor egyedül voltam megnéztem a koporsót… Pontosan tisztában voltam vele, mit temettem el. Felismerhetetlen volt. A cipőjén lévő dögcédulák és DNS alapján azonosítottam.”

A gyászoló apa kénytelen volt fiát fej nélkül eltemetni.

,,Majdnem két és fél hónapon át felforgattam a világot, hogy megtudjam, hol van a fej” – folytatta. ,,Van egy videó a Telegramról. Az internetet ellepték a horrorvideók… Szinte mindent láttam. Láttam egy videót a fej nélküli fiamról. Három héttel ezelőtt a Sabak, miközben két Izraelben letartóztatott terroristát hallgatott ki, megtudta, hogy az egyik terrorista tízezer dollárért megpróbálta eladni a fiam fejét, és parancsot küldtek egy nagyon elit egységhez páncélosokkal együtt, akik bementek Gáza központjába, a Palesztina térre, és egy fagylaltozó hűtőjében, egy oldaltáskában, teniszlabdák között ott volt a fiam feje. Sikerült elhozniuk, ami megmaradt, és eltemettük a rabbinátussal együtt.”

The post A terrorista 10 000 dollárért akarta eladni a megölt katona fejét first appeared on Új Kelet online.