SzántóGráf

Az egyik legnagyobb online piacteret már nemcsak vásárlóként, de kereskedőként is igénybe vehetjük

Elindult az egyik legnagyobb európai hátterű online piactér, az Allegro Magyarországon is. A cég közleménye szerint már most több mint 150 millió elérhető ajánlata van a felületnek, de lehetőséget kínálnak magyar e-kereskedőknek is az online jelenlétük bővítésére.

Az Allegro.hu nagyjából mindent árul az elektronikai cikkektől kezdve a lakberendezési tárgyakon és kerti szerszámokon, egészségügyi és szépségápolási termékeken át az autóalkatrészekig, könyvekig és ruházati cikkekig számtalan kategóriát ölel át. A piactéri modellben működő Allegro közvetlen tranzakciókat tesz lehetővé a vásárlók és a kereskedők között, és könnyű összekapcsolni már létező webáruházakkal is.

A vásárlók igénybe vehetik az Allegro Smart előfizetéses szolgáltatást, amely korlátlan ingyenes kiszállítást és exkluzív ajánlatokat kínál. Az Allegro Smart ingyenes próbaverziójában 12 hónapon keresztül nyolc ingyenes kiszállítást kapnak a felhasználók. A próbaidőszakot követően a szolgáltatás évi 5.000 vagy havi 1.300 forintért lesz elérhető, és ingyenes kiszállítást kínál csomagautomatákba vagy átvételi pontokra 5000 Ft feletti rendelések esetén, illetve akár futárszolgálatos kézbesítéssel 9.000 forint feletti rendelések esetén.

Az Allegro.hu-n történő vásárláshoz árgarancia is jár, hogy a vevők biztosan a lehető legjobb ajánlatot kapják a kiválasztott termékekre. A platform automatikusan összehasonlítja az árakat a legnépszerűbb online áruházak áraival, az árgaranciára jogosult termékeket pedig megjelöli. Ha a vásárlók máshol alacsonyabb árat találnak ugyanarra a termékre, az Allegro az árkülönbözet 150%-ának megfelelő, a piactéren beváltható kupont ad.

Az oldal többféle szállítási lehetőséget kínál, többek között a házhozszállítást, a csomagautomatákat és az átvételi pontokat, amelyeket olyan megbízható fuvarozók támogatnak, mint a DPD, a Packeta és a UPS, illetve belföldi szállítás esetén az Express One és a Magyar Posta. A platform minden népszerű fizetési módot elfogad, beleértve a kártyás fizetést, az Apple Payt, a Google Payt és az utánvétet is.

 

Exit mobile version