Schadl György számtalanszor adott kölcsön N. Gábornak, aki a vád szerint azért is fizetett, hogy végrehajtó lehessen /Fotó: Blikk

Schadl György büszkén mutatta meg az igencsak rossz állapotban lévő szerszámait /Fotó: Blikk

Meglehetősen könnyen félreérthető posztot osztott meg a közösségi oldalán Schadl György. A végrehajtói kar egykori elnöke egy fotón mutatta meg a szerszámait annak érdekében, hogy csökkentse a követői figyelmének lankadását. De vajon mi lehetett az ország legnagyobb korrupciós botránya gyanúsítottjának a célja a furcsa fotóval?

Váratlan fotóval jelentkezett Facebookon Schadl György. Az ország egyik legismertebb perének társnévadója és vádlottja néhány hete lett újra aktív a közösségi oldalon, azóta pedig sorra osztja meg a furcsábbnál furcsább bejegyzéseket, melyekben a legtöbbször sakkról, tarot-kártyáról oszt meg képet, vagy éppen egy – mesterséges intelligencia által generált – fehér perzsamacskával ábrázolja saját magát különböző helyzetekben: például egy nyomkövetőpántot visel a nyakán, vagy éppen betegesen, lázmérővel és gyógyszerekkel pihen pokrócba bugyolálva.

Legújabb posztja azonban ezektől eltérő, ugyanis néhány, igencsak rozsdás szerszámról posztolt egy fotót, a következő kommenttel:

Hogy ne lankadjon a figyelem, én is elővettem a szerszámaimat.

Magyar Péter ügyére utalhatott