SzántóGráf

Nyárindító erőgyűjtő kirándulás, meditálás daganatos betegeknek

„Tarts velünk egy élménynapra, tapasztald meg a természet gyógyító erejét, fedezzük fel együtt a magunkban rejlő erőforrásokat a Normafa csodálatos környezetében!” – szól a felhívás, amelyet az Összehangolva Alapítvány tett közzé. A 25 fős létszámkorlát miatt csak előzetes, visszaigazolt regisztrációval lehet részt venni a programonREGISZTRÁCIÓ. A program önköltséges, a részletekről a regisztrációs lapon adnak részletes tájékoztatást.

Menetrend:
8:30-9:15: Gyülekező a Szép Juhászné Gyermekvasút megállónál, az állomáson. A szervezők Összehangolva pólóban várják. (A parkolási lehetőségek kiszámíthatatlanok, a közösségi közlekedést javasolják.)

9:31: Indul a kisvasút, a csoport a Széchenyi hegyig utazik

10:00: Élményséta – könnyű terepen a fák között

12:00: Piknik – batyubál, mindenki önmaga gondoskodik hideg ebédjéről

13:00-16:00: Délutáni programok – Játékos vezetett gyakorlatok “fa és természet” tematikában.

A délután folyamán a program részeként egy rétesező szünetet is beiktatnak.

16 órakor séta vissza a Szépjuhásznéhoz, érkezés kb. 17 órakor.

A program vezetője dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichoterapeuta, onkopszichológus. Az onkopszichológia területén praktizáló pszichoterapeutaként több mint 20 éve támogatja daganatos betegek gyógyulását. Több évtizedes kórházi szakmai gyakorlata és elméleti tudása garantálja, hogy a betegek minél szélesebb körét ismerhessék meg mindazoknak a kiegészítő lehetőségeknek, amelyekkel segíthetik a gyógyulásukat. Az Összehangolva Alapítvány alapító tagja, az alapítvány számos csoportprogramjának ötletgazdája, szakmai vezetője.

 

Exit mobile version