SzántóGráf

Közlemény a 2024/2025. tanév őszi szünidei gyermekétkeztetésére vonatkozóan

 

 

A települési önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetés keretében a szülő, törvényes képviselő kérelmére, a déli meleg főétkezést a hátrányos helyzetű gyermek és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő halmozottan hátrányos helyzetű gyermek részére ingyenesen biztosítja.

 

Az étkeztetést az önkormányzat az őszi, téli és tavaszi szünetben a tanév rendjéhez igazodóan szünetenként az adott tanítási szünet időtartamára eső, valamennyi munkanapon köteles megszervezni.

 

Fentiekre tekintettel Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata 2024/2025. tanévben, az őszi szünidei gyermekétkeztetést az őszi szünet ideje alatt 2024. október 28., 29., 30., és 31.  napjára, összesen: 4 munkanapra tervezi az alábbi kiosztási helyszíneken:

 

Kiosztási helyek neve: Kiosztási helyek címe:

 

Avastetői Általános Iskola- Pattantyús 3524 Miskolc, Pattantyús Á. Géza u. 2.
Gyarmati Dezső Sport Általános Iskola 3525 Miskolc, Mátyás király utca 21.
Könyves Kálmán Általános Iskola 3534 Miskolc, Könyves K. u. 2.
Petőfi Sándor Fiúkollégium 3527 Miskolc, Bajcsy-Zs. út 33.

 

Az étkeztetés igényléséhez szükséges nyilatkozat nyomtatvány (gyermekenként egy) és a tájékoztató levél szülőkhöz való eljuttatása a hatályos jogszabálynak megfelelően, 2024. szeptemberében megtörtént.

 

A kitöltött nyilatkozatot (nyilatkozatokat) – ahhoz, hogy a jogosult gyermek az őszi szünidőben igénybe tudja venni az étkeztetést – legkésőbb 2024. október 18. napjáig kell visszajuttatni személyesen Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Központi Ügyfélszolgálatára (3525 Miskolc, Városház tér 8.) vagy postai úton a Polgármesteri Hivatal Lakosságszolgálati Főosztály Szociális és Köznevelési Osztályának címezve, illetve a szoc@miskolc.hu e-mail címre.

 

Amennyiben az érintettek a nyilatkozatot valamilyen oknál fogva mégsem kapták kézhez, illetve a jogosultság ezt követően keletkezett, a nyomtatvány a Központi Ügyfélszolgálaton beszerezhető.

 

 

 

 

 

Exit mobile version