SzántóGráf

Lakatos Márk háza előtt tüntetnek ma (+VIDEÓ)

A Mi Hazánk Mozgalom központi Facebook-oldalán reagált az eseményekre, melyet alább közlünk:

“A Mi Hazánk Mozgalom felháborítónak tartja, hogy amíg a Fidesz gyermekvédelmi törvényéhez nem tartozik szankció és pedofil botrányokba keveredik, addig a globalista-balliberális oldal véleményvezéreit ugyanilyen ocsmány ügyek veszik körül. Ők voltak a leghangosabbak, akik képmutató tüntetést szerveztek a gyermekvédelem mellett. Azok a balliberális médiumok, mint a 444, a Telex és a többi liberális influenszer nem ítéli el és nem zárkózik el ezektől a gyomorforgató, gyalázatos cselekmenyektől. Mi valódi gyermekvédelmi törvényt követelünk, nem látszatmegoldásokat, mert a gyermekeink a nemzetünk jövője és mindenáron megvédjük őket!”

KORÁBBAN ÍRTUK:

Ma este 18 órára Lakatos Márk háza elé hívja Ábrahám Róbert mindazokat, akiknek elegük van abból, hogy gyermekvédőt játszó celebek gyerekeket ronthatnak meg, egyelőre úgy tűnik, következmények nélkül.

A megmozdulás helyszíne a Batthányi tér, ahol Ábrahám Róbert állítása szerint átadták Lakatosnak a vallomást tett fiatalkorú intézetis fiút, ahonnan Ábrahám szerint felvitte a lakásába, hogy egy pár cipőért a kedvére használja…

Ábrahám Róbert azt kéri, mindenki vigyen magával egy gyerekcipőt, vagy egy mécsest, üzenve, hogy ezek a borzalmas tettek nem lesz eltussolva! Lakatos mellesleg már nincs az országban!

Füssy Angéla, a Magyar Jelen újságírója megkereste a Fővárosi Főügyészséget és a Központi Nyomozó Főügyészséget is:

“Két vallomás jelent meg a napokban arról, hogy Lakatos Márk fiatalkorú fiúk sérelmére követett el szexuális visszaélést.

Nevelőintézeti nevelő és áldozat is beszélt arról, hogy Lakatos Márk milyen szexuális cselekményeket végzett, végeztetett többek között  egy pár cipőért.

Az ügyben büntetőfeljelentés történt.

Kérdésem a következő:

– Elismeri a vallomásokban szereplő cselekményeket?

– Részt vett-e olyan eseményeken, bulikon, ahol fiatalkorú fiúk is jelen voltak és ahol szexuális cselekmények történtek?

– kik voltak még jelen ezeken a bulikon?

– tudomása van e arról, hogy kiszolgáltatott helyzetben lévő fiatalkorúval még közös beleegyezés esetén is történhet bűncselekmény? 
Amennyiben fiatalkorúnak ellenszolgáltatást nyújt szexuális cselekményért az gyermekprostitúció bűntette és ez esetben 18 éves kor a korhatár? 

– az hogy napok óta eltűnt a nyilvánosság elől, egyes infornációk szerint az országból is, összefüggésben van-e a megjelent vádakkal? 

– a történtek fényében milyen megfontolásból vállalt szerepet a gyermekvédelmi influenszer tüntetésen, vállalta annak promotálását?”

Füssy Angéla Lakatos Márkot is megkereste levélben, amennyiben válaszok érkeznek, frissítjük cikkünket.

(Kép: borsonline.hu)

Exit mobile version