Még fel sem ocsúdtunk az elképesztő, súlyos következményekkel járó, egyébként nem túlzottan nagy csattanással járó, M3-ason történt balesetből, máris újabb felelőtlen utas teszi kockára egészségét.

Miskolctól Kazincbarcikáig így utazott végig egy férfi egy fehér kisbusz jobb első ülésén csütörtökön, a képeket egy neve elhallgatását kérő forrás bocsátotta szerkesztőségünk rendelkezésére. Azóta már az egyik helyi csoportban is felkapták a képet.

A Borsod24 éppen a napokban számolt be egy ehhez igencsak hasonló, rendkívül szerencsétlen esetről, amit az egyik helyi csoportban Ágnes is felidézett a képet látva. “A Volkswagen jobb első utasa beszorult, őt a gyöngyösi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, sajnos a becsapódás következtében elvesztette a jobb karját, mivel alvás közben kilógatta az ablakon. “

Akadtak, akik azt is sérelmezték a kép láttán, hogy nem elég, hogy a saját egészségét (akár a teljes életét) kockára teszi egy ilyen módon utazó, de még a sofőrt is zavarja, hiszen a jobb oldali tükörben vagy korlátozott látása volt hátrafelé, vagy semmilyen. A testtartásából pedig arra is következtethetünk, vajon be volt-e kötve az utas biztonsági öve.

BAZ megyében is vannak mindig, akik még a más kárán sem tanulnak.