Garázsvásár a hétvégén

…minden ami csak kell egy helyen – ki ne hagyja ezt a bizniszt – mezgereljen amíg a készlet tart!

Tetszett már költözködni, bútort cihölni, háztartási ccuokat mezgerelni, lomtalanítani? Jó akkor tehát képben van, nem kell magyaráznom, mit jelent napi 24 órában két lakást kipakolni, zsákolni, dobozolni, szatyrozni. Kötözgetni, ragasztgatni, hurcolászni úgy csinálni mintha magam is hasznos tagja lennék a brigádnak.

DSCF7386Szerencsém volt – akad egy István nevű fuvarozó, Bandival és társaival, akik hajnalok hajnalán megérkeztek az ország másik felébe. Majd nekifutásból megtervezték a bútorok elrendezését a hatalmas aviában. Előre a csónak az evezőkkel, mondván erre lesz a legkevésbé szükség a sztrádán. Utána legozás a kicsik a nagyba, a szörf tetejére, zsákok, kosarak a szekrényekbe. Nyolc óra munka tíz perc pihenés, a megrendelt száraz időjárás idejében jött és az utolsó percig tartott.

Három szinten annyi holmi maradt ki, hogy a rakodók úgy hitték beleestek a mézes bödönbe. Úgy válogattak, pakoltak, már tartottam, hogy a miénk már fel se félre a kocsira.

A mulatság késő délután a Zöld diófában munkaebéddel folytatódott – erről mellékelem a jól sikerült képet –utána irány haza.

[box style=’info’] Ha valaki még nem tudná – szombaton és pénteken 7 órától 11 –ig garázsvásár Miskolcon a Derkovits utca 11. szám alatt.
T: 20 21923 91
 [/box]

Vannak német fenyő bútorok, ágyak kanapék, heverők, fotelágyak, televíziók hűtők és csónakmotorok, elektromos és benzines meg még sok-sok minden más, amitől szívesen megszabadulnék. Vigyék, vigyék, amit csak látnak minden olcsó, ha készpénzben fizetnek. Aki hamarabb jön, az válogathatnak. Amíg a készlet tart.

Lehet, hogy még képeket is rakok ki az eladásra váró cucokról.

szantograf.hu