Szóvá tettem  – hogy a mi gázszámlánkon nincs feltüntetve a rezsicsökkentést. Valószínűleg nem egyedül voltam ilyen szemfüles.  A társaság amelynek egyébként az energiaszolgáltatás csak olyan melléküzem ág  már is reagált – szerint náluk is érvényes a csökkentés, le is vették a számlából,  – panaszolják, rá is fizettek – de nem kötelesek kiírni.

Aki nem hiszi járjon utána – egyébként amikor elcsábítottak a TIGÁZ-tól  nyolc százalékos kedvezményt ígértek. Igazából az a bajom, hogy most már nem tudom , mennyi az annyi a tigáznál. S azt is szeretném ha felvilágosítanának – hogy akkor a tigáz tíz százalékos csökkentéséhez képest él e még az én nyolc százalékos kedvezményem.

Egyébként töröm a fejem, hogy kitanulom a közüzemi számlák olvasását megfejtését.

Valamikor anno olyan egyszerű volt – leolvastam a mérőórát – beszoroztam és előre tisztában voltam mennyit kasszíroznak tőlem. A mai számlákon olyan különleges kifejezések hókusz pokuszok vannak amit szerintem ők a szolgáltatók se értenek. Készenléti díj, erőművi támogatás, fűtőérték – na ezt aztán ellenőrizzük le ha tudjuk. A lényeg, hogy az aznap dátum és az évszám nem szerepel az összeadásban.

Tehát a gyengébbek kedvéért akik a tv telefon és internet szolgáltatónak fizetnek a gázért azok ne reklamáljanak. Ők a kivételek – csökkentik a rezsit, miért is ne – de nem kötelesek feltüntetni.

No comment – kedvelem a céget.

szantograf.hu