Gyurcsany_borito_RGB_ki_nagyFletó megint beszólt. családi viszályt szít – amikor csak úgy lazán csuklóból – nagy nyilvánosság előtt  bejelentette – jobb ha nem firtatjuk honnan jön a szocialisták pénze.

Tessék találgatni. Nekem speciel fogalmam sincs. Lehet, hogy a tagdíjakból, de az meleg vízre is kevés. Spejzoltak – amikor kormányon voltak – ez valószínű, erre minden előrelátó párt gondol. Csak hát ezek a pénzek úgy kézen közön forognak, hivatalosan nem lehet számlán forgatni. Így aztán ez a pénz jobb helyeken elolvad vagy eltűnik , lepapírozzák.

Jöhet a pénz még külföldről testvérpártoktól is. Mint valamikor tőlünk is mentek a guruló dollár milliók kofferben Moszkvába a szegényebb barátainknak. Külföldről – sejtelmem sincs ki lehet az adakozó – Bajnaiék köztudottan amerikás pénzből kampányolnak, de a szocialisták legfeljebb a német  vagy az osztrák szocdemektől remélhetnek segílyt.

A cirkusz, a belháború megkezdődött. Gyurcsány tartja a szavát – kihagyták, ezt nem nyeli le – kígyót, kígyókat melengetett a keblén . Nincs más választása borítja a bilit. Azt se bánja ha a saját fejére is cseppen csurran belőle.

szantograf.hu