Na ne már – bírság a pornó oldalra merészkedőknek  – kamu levél rendőrségi logóval
komputerező gyerek

Én is fülelek nemcsak az NCI, az óceánon túlról. Friss pletyka, az Avas alatti OMV pénztáránál egy kedves vevő szórakoztatja a pénztáros hölgyet. Tanácstalan,mit tegyen mert  kapott egy mailt a rendőrségtől. Ötezer forintra bírságolták mert pornóoldalakat nézegetett. Ami igaz az igaz vallja, hogy megtörtént, de nem érti mert idáig ezt nem ellenőrizték. Meséli, hogy szabályszerű rendőrségi logós levélben értesítették.

A bolti kollektív bölcsesség alapján nyugtatgatják – ne vegye komolyan – valami vírusos beugratás lehet, felejtse el.  Valaki  vagy valamelyik jóakarója, ismerőse vagy nem ismeretlenje játszik az idegeivel.

Noha én sem kértem tájékoztatást, hogy megtörténhet e ilyen, de nyugodtan felelőtlenségem tudatában merem leírni messze vagyunk még ettől. Először a gyorshajtókat és a dohányosokat kell megregulázni aztán jöhetnek a kukkolók.

Kedves Olvasók, ha unják a gráf fantasztikus híreit, ha már úgy gondolják, hogy ha kevesebb lennék több volnék már is nyugodtan szörfölhetnek az erotikus oldalakra. Csak arra ügyeljenek, hogy a gyerekek vagy a kedves házastársuk  észre ne vegye.

Meg arra is figyeljenek – hogy ha ilyen sikamlós területre merészkednek még a mail címükön kívül semmi beazonosítót ne írjanak be. Ha megteszik innentől záporoznak majd a most dugj és az Ibi érdeklődik utánad kezdetű levélkék. S már is kezdhetsz magyarázkodni vagy jó pénzért rákenheted az unokádra. S akkor még a vírus veszélyről még nem is szóltam.

szantograf.hu