Állatok a váróban – mire kattan a böngésző – a kíváncsiság listája

Ezt egy kórházi váróban láttam. Egyszerű műanyag, műbőrös pad, a betegekért, hogy amíg sorukra várjanak ne kelljen állniuk. Nem mondom el, hogy hol van, úgy is rájönnek.  Ide csak szöges nadrágban járhatnak mert az ülőbútor – a pénzünkből lett megvéve , a közösség kasszájából , adónkból – olyan mintha oroszlánok marcangolták volna össze. Ráülni, elpihenni már alkalmatlan, de a düh levezetésére még jó. Tépkedhetik, ráncigálhatják, bicskával feszegethetik. Okos emberek műve, tudják ez a szerencsétlen ülőalkalmatosság nem támad vissza . Sajnos.

Nos, hiú állat az ember.  Magam is szívesen elnézegettem, hogy mire kattan a kedves böngésző. Van egy rangsor amit Önök nem láthatnak, de én most ezt az információt is megfelezem. Vezet a kínai áru nagy tételben. Már magam se tudom mi is volt , de erről ís szó volt. A legnagyobb vécé a Hősök terén, a  LAZ Miskolcon – ez az ukrán autóbuszgyártó amely mindenáron ide települne, munkát is adva.

Bírság a pornó oldalak nézegetéséért. Szakállas téma – írogatták – sebaj le voltam maradva, de lám sokaknak érdekes még mindig. Bruno Gröning, tudom ki ez, tessenek visszalapozni, érdekes nagy szellemiség. Magam is meggyöződhettem erről.

Volt egyszer egy Északterv , na erre is kattintgattak. Majd magasan vezet dr. Horváth István professzor találmánya, a koleszterin elleni vakcina. Óriási magyar szabadalom, a magyar gazdaságot fellendítené ha komolyan vennék. Annyi mindent hallok e körül, hogy elbizonytalanodtam. Beszéltem a professzor úrral és magam is beadattam a vakcinát – hogy mit tapasztalok .Jó. Bővebben nagyon jó. A leletek is ezt igazolják, hogy el ne kiabáljam.

S végül a csúcson az egereim – bizonyára azért mert másokat is ért már hasonló háztáji trauma.  Erről írok is mi volt a végső megoldás.

Kellemes hétvégét. Ha a készülő új könyvemet ledarálom, aminek csak a címét árulom el  – A-17742 – akkor gyakrabban frissítek- kell a mozgás az új begyeimnek.

szantograf.hu