A kubai kormány tiltakozó jegyzéke – Kádártól Castróig – kézből szervált
casztro

A kubai kormány tiltakozó jegyzéket adott át Magyarország havannai nagykövetének. Követelik a helyreigazítást és a Kádártól Castróig könyv bezúzását. Cáfolják, hogy Fidel szabálytalanul kézből szervált, nem dobta fel a labdát pingpongozáskor.A parlament külügyi bizottsága rendkívüli ülést hívott össze a hétvégére. A DK és a Jobbik külön egyeztetett, hogy miként lehet visszamenőleges hatállyal  törvényt alkotni az írói szabadság korlátozására. S, hogy ezt miként alkalmazzák a már nem élő mesterekre.

Na, éppen itt ébredtem fel – már ideje is volt, mert kezdtem idegeskedni. Ha valaki még nem tudná, a héten már mindenütt kapható az idei harmadik könyvem a Kádártól Castróig. Ebből most ízelítőül néhány képet itt megosztok Önökkel.

Castro nagyon jól játszott a zöld asztal ördöge volt. Nagyon magas és derék ember volt akkoriban, ám mivel én még csak alig lehettem hetven kiló nem nagyon tűnt fel. Hozzám képest mindenki nagyobb volt.

Akinek dedikált példány kell jelezze mailben vagy mobilomon 20 219 2391  ha SMS be elküldi mit szeretne még gyorsabban megy a projekt.

Kitűnő karácsonyi ajándék – barátainknak, ellenségeinknek. Aki most veszi meg még el is olvashatja, csak ne szamárfülezze mert akkor kiderül a turpiság.

szantograf.hu