A forró víz se használ – nagy biznisz a hajhullás elleni csodaszer – nem minden por az aminek mondják

Tetszik emlékezni a Bánfi hajszeszre? A WU2 tojásos hajsamponra? Én az ecetre esküszöm. Mamám minden hajmosás után ecetes pakolást tett a fejemre. Nem is panaszkodom a sérómra, igaz  megőszültem, de még mindig van mit összeborzolnom. A fodrász már nem kérdezi meg, hogy merre lesz a választék, hiszem messziről kirí merre lett a fésűvel kitaposva.

Egyébként mérhetetlen a férfi ember hiúsága. A felmérések szerint minden pénzt megadunk a hajhullás elleni szerekre és mindent megveszünk amire ráfogják, hogy használ a kopaszodás ellen. Miközben mindenki tudja – ennek nincs ellenszere – legfeljebb a hajhagyma beültetés. Virágzik az iparág – a neten egy héten százszámra érkeznek a kopaszság elleni csodaszerekre biztató ajánlatok. Ennél is  többet  küldenek a vágyfokozó és a péniszhosszabbító kereskedések. Valamennyi ajánlatban szerepel a visszavásárlási garancia – ha felsültél, vagy nem elég hosszú, s kemény voltál a csatában, szó nélkül visszaadják a pénzt.

Na ez az – csupa lélekbúvár stratégia – ki az a hülye aki betelefonál – vissza a lóvét , egy milliméterrel se kerültem beljebb.Erről jut eszembe, hogy mi nyolcadikban, a palóczi úti általános iskolában alakítottunk egy bűnszövetkezetet. Skatulyában árultuk a nyulaknak szánt búgatóporként nevezett porcukros lisztet. Ment az üzlet még Kammel tanár úr előtt egy seft közben lebuktunk. Egyben biztosak voltunk a vevő sose reklamál majd. Na ezek az internetes szélhámosok csak másolják az ötletünket.

Hogy még mindent csináltunk ott ezen a téren azt is elmesélem – ha eszembe jut.

szantograf.hu