Ami jár az jár – mindenkinek ingyen jár a pénzfelvétel 150 ezer forintig – a néni csúnyán megette

A történet hihetetlen – a bankban viszont nem cáfolják. Egy idősebb hölgy tipegett be a flancos pénzintézetbe és  kérte a neki járó 150 ezer forintot. Mert neki a tévében ezt nem akárki megígérte. Saját fülével hallotta, saját szemével látta, hogy egy komoly ember bejelentette, a kormány mindenki számára lehetővé teszi az egyszeri ingyenes pénzfelvételt havi 150 ezer forintig.

Gondolhatják, milyen volt banki a reakció. Hárman próbálták a néninek elmagyarázni a dolgok lényegét, aki ennek ellenére bizalmatlanul és csalódottan távozott. Nem szólt semmi, nem kiabált, nem szidta a kormányt, csak rettenetesen elkeseredett. Hiszen már be is osztotta a pénzt az utolsó forintig.

Nos, sokáig kételkedtem a történet hitelességében mígnem magam is megnéztem a tévében a legutóbbi ezzel kapcsolatos híradást. Akik járatosak a politikában azok ugye nem érthetik félre, de akik csak felkapják a fejüket az ingyenes kifejezésre már is beugrottak.

” Útóljára ma lehet kérni a bankoknak a havi egyszeri ingyenes pénzfelvételt 150 ezer forintig….” Kutya legyek , ha ebben a formájában nem értelmezhető félre ez a közlemény egy pénzügyekben járatlan idős embernek. Egyébként is mifelénk mindenki azt hallja amit szeretne.  A drága néni is csak ezt tette.

szantograf.hu