Megszólalt a Zuschlag – a sértettség kamatozott -Hagyó Miklós sem hagyható ki

Zuschlagot cserben hagyta  a baloldal.  Most kitűnő időzítéssel színre lép és kitálalt. Persze nem ingyen. Igaza van, hat évet ült azért amiért mások egy ejnye-bejnyét se kaptak. Így aztán köpött. Elmondta – zacskóban vagy szatyorban kapta az 50 milliót amit kárenyhítésként befizetett az államnak. A helyzetet súlyosbítja , hogy nem maga a pártelnök adta át hanem csak egy egyszerű titkárnő.

Most csak annyit mondanék, szeretnék megismerkedni ezzel a titkárnővel. aki szégyellheti magát  – ha ezt a csekélységet nem volt képes kellően becsomagolni.

Zuschlag  egy jóképű, jókedvű fiatalember akit megtört a börtön.  Aki sokat mókuskázott a pályázatokkal és még  BMV re is futotta neki.

Hálátlan volt vele a baloldal – amikor szabadult nem várták a börtön előtt egy másik zacskóval. Így most addig házalt a sztorijával amíg nem kapott legalább 5 milliót, legálisan számlára  valakitől.

A saját véleményem -sokallom az 50 milliót – mondhatott volna 500 milliót. Nem vagyok biztos, hogy a fiú fantáziál vagy most elkeseredettségében beköpi a társait. Egyik se szép.

Másik van még egy szűk hónap a választásokig. Valaki  nem borítja a bilit hanem szép lassan csurgatja. Nem fröccsen szét csak lassan beborítja a baloldalt.

Zushlag egyszer használatos  a kampányban. A hozzá közelállók szerint egy különös furmányos, bosszúra pénzre éhes komolytalan figura. Most meg is találta a helyét.

Közben a Hagyó felkészül – hamarosan megjelenhet a könyve – A nokiásdoboztól  a Samsunig  címmel.

Jó pénzért megszerkeszteném  – kérek érte egy tucat teli banános ládát.A telefonok nagyon összementek már.