Villanyrendőrre gyűjtünk – jelezzék, akik támogatnák – alapítványi számlára megy a pénz

Lesz  Miskolcon villanyrendőr. Nem győzőm leírni, hogy dr. Kriza Ákos polgármester és Rostás László főépítésznek köszönhetjük,  hogy stílusosan mondjam a projekt zöld jelzést kapott.  Koleszár Péter ötlete nyomán alakul a beruházás.  Daruka Tibor a Startmetál tulajdonosa már nemcsak a terveket tanulmányozza, hanem hozzá kezdett a szereléshez.

Természetesen nincs meg az összes anyag. Amit nem kapunk meg ajándékba, azt ki fizetjük. Összeadjuk a pénzt. Idáig csaknem 100 ezer forinttal rendelkezünk amit vas és acél szerkezetek vásárlására költünk.

A lényeg, hogy akarat és a jó szándék mellett gyűjtenünk kell nem keveset.  Segített a Dutrade és a Ferroglobus viszont sok minden hiányzik még. Koleszár Péter a törvényesség betartása mellett egy bejegyzett alapítványi számlára teszi az adományt. Majd hamarosan elhelyezi a gyűjtőládát a Miskolc boltban a főutcán.

Addig is viszont szükség lenne már a gyűjtésre. Tehát jó lenne előre tudni, hogy kitől mennyire számíthatunk. S közben az átláthatóság jegyében a számlákat és minden egyéb kiadást közé tesszük.

A projekt tervét, képeit szeretnénk a villanyrendőrnél a Budapest kirakatában elhelyezni.

S még egyszer – tehát akik szeretnének hozzájárulni egy két ezer forinttal azok jelezzék előre, hogy tudjunk kalkulálni az anyagok rendelésével.

Idáig beszállt Vécsi György, Koleszár Péter és jó magam. A munka dandárja pedig továbbra is Daruka Tibor barátunk vállát nyomja.