Egy lehallgatott beszélgetés – az égi K vonalon – Brezsnyev hívta Putyint – Hruscsov keble is dagad
brezsnyev

Gratulálok -kezdte Brezsnyev az égi K telefonon

Nincs mihez, de jól esik , hogy gondolsz rám – mentegetőzött Putyin

Remélem, ez Krím csak olyan gyakorlat volt. Most már nincs megállás. Emlékszem mi sec-perc rohantuk le Csehszlovákiát. Te akkor még rövidnadrágban rohangáltál a komszomolban. Mindenki berágott ránk, aztán elfelejtették. Minden csoda három napig tart. Bementünk Afganisztánba is, akkor is mindenki morgott. Még ki se jöttünk amikor az ellenség ugyanoda befészkelte magát. Fiam nem kell ezeket komolyan venni. A magyarok úgy mondják, amelyik kutya ugat az nem harap. Ha meg harapnának csavarsz egyet a gázcsapon vagy zenés felárral számlázod a gázt. Oszt rögtön elhallgatnak.

Igazából még nem döntöttem, de ha ez ilyen egyszerű akkor akár tartós villámháború is lehet. Evés közben jön meg az étvágy. Brezsnyev bátyám itt lent nem sok minden változott. Megígértem a mamámnak, hogy összekaparom a régi Szovjetuniót. Úgy éljen a Sztálin, hogy még Alaszkát is visszaperelem.

Hajrá Putyinkám, nagy kár, hogy nem lehetek veled. Tudjad, nagyon büszke vagyok rád. Hruscsov is rángatja a kagylót ,mondja ki se nézte volna belőled ezt a cári virtust.  Jelcin is tudta kit kell kiemelni a maga helyére.

( Bocsánat de az amerikai navigációs műhold itt szakította meg a vonalat, de a fiúk mindent rögzítettek és bemértek. Már Brezsnyev és Hruscsov nyomában vannak. Bottal ütik.)