WS teleshop –  így jár aki a tévéből vásárol – mehetek a postára – visszafelé nem megy az utánvéttel

Egy rossz szavam se lehet. A WS teleshop már csak ilyen. Nekik az a dolguk , hogy minden vackot rám sózzanak ami feleannyiért megvehető a kínai piacon.

Nálunk a párom lecsapott erre a csavaros pedálos felmosó vödörre. Hiába mondtam, hogy amit a tévében lát meg amit küldenek a között ég és föld lesz a különbség. Nem hítt nekem.Hiába nézi a Nacsa Olivéres paródiákat erről a szolgáltatásról.

A lényeg, egy hétig lestük a postást, ügyeletet szerveztünk mert ugye Győrből jön az áru, s utána azonnal mossuk a konyha padlóját. Megkaptuk. elolvastam a leírást, összeraktam a csövet és kezdtük az akciót.

Először is a cső nem akart összeállni, de rájöttem a csizióra. Ám hiába tapostuk a pedált a felmosó csak nem akar kicsavarodni. Csutakosabb mint előtte.

Levelek a facéra és mindenhová – kedves válaszok majd egy telefont is eleresztettem. Megpróbálták elmagyarázni – igaz sok az ilyen panasz , de általában a megrendelők suták – tessék láb-újjheggyel pörgetni a csavarót, ne tessék sok vizet tenni a vödörbe és még sok más jó tanács. Nos, amikor egyáltalán nem volt vizes a csutak,akkor szárazra csavarta. Tehát ez lenne a megoldás, ha ilyenkor is lehetne felmosni vele. De, nem megy.

Tehát vissza feladónak. Semmi vita. Ám amíg a WS utánvéttel nyomta át én ugyanezt nem tehetem.  Tehát még csak elszórakozzunk ezzel. Tehát ajánlom, Miskolcon a Régiposta utcában van két ilyen bazár, aki szeretne egyszerűen, gyorsan rendezni ezeket a semmire sem jó herkentyűk   vételét , intézze helyben.

Ennyi a tanulság – s alább a kedves válaszlevél.

 

 

 

 

Tárgy: visszáru küldemény postai bérmentesítése

 

Juttassa el a terméket címünkre postai úton,  a következőképpen (14 nap általános vásárlóknak, 14 nap internetes rendelés esetén, törzsvásárlóknak 30 nap a visszaküldési idő az átvételtől) : be kell csomagolni a terméket egy dobozba, mellé kell tenni a számlát és a kitöltött igénybejelentő lapot, majd a feladást a postán MPL ÜZLETI csomagként kell kérni (fehér alapon zöld betűs feladóvevénnyel), melyen a címzetthez be kell írni: Telemarketing International Kft. 9028 Győr Fehérvári út 75. Figyelem, az utánvétellel feladott csomagok átvételének lehetősége nem áll módunkban!