Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyéből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság S. Júlia 21 éves miskolci lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. augusztus 3-án 13 óra 30 perckor a Miskolc-Lyukóvölgyi városrészben előzetes szóváltást követően a későbbi gyanúsított megpofozott egy 67 éves helyi nőt. A bejelentést követően a rendőrök a verekedőt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A megye rendőri szervei 2014. augusztus 3-án három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.
A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei egy fővel önkényes beköltözés, míg a tiszaújvárosi egyenruhások tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt egy férfivel és egy nővel szemben hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.
Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Szerencsi-, a Mezőkövesdi- és a Tiszaújvárosi-, míg további két esetben a Miskolci Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.