Egyesztendős a szantograf – ünnepi szünet miatt félgőzzel – olyan hétfői hangulatban

Igen, szülinapos a gráf. Egy apró kis gyertyát megérdemel.

 

Apró, de ráfizetéses vállalkozás, privát hírportál, némi politikai elhajlással, önmagamtól független, az anyagiaktól függő egyszemélyes show.

Eredeti szándék – hogy a sorozatban megjelenő könyveimet népszerűsítsem.

Az eredmény a következmény unalmasan ismerős.

Megjelentek tavaly, Az ecetfák városa , két hét múlva itt a folytatása A vasgyári medvetánc.  Több kelt el mint amire számítottunk.

Majd jött a Gyurcsány szabadon  – túl vagyunk a 13 ezren, ha Fletó gondolja , s még ennyire benne van a nagypolitikában, ha nem hátrál, jöhet a következő.

 

Németh Miklós könyve félkész,  miniszterelnök úr hezitál, még nem hagyta jóvá. Komolyabbat akar.

Magam pedig tudom, mi már nem vagyunk ehhez szokva. Bulváros, rémisztő, megdöbbentő leleplező, riasztó dolgok kellenek. Erre van vevő olvasó. Egyébként Németh Miklós szórakoztató és jó dolgokat mondott, sajnálnám, ha nem oszthatnám meg Önökkel.

Majd ősszel, télre ki jött a Kádártól Castróig. Nagy durranás volt, már csak egy pár darab van, aki még keresné jelezze. A dedikált drágább egy forinttal. Mint ahogyan megmondták mindenki annyit ér amennyit összeír, magának.

És hamarosan itt lesz a következő könyvem – valószínű címe a Vakrepülés. Vakrepülés a semmibe.

Ünnep van, három napos munkaszüneti, jubilál a gráf. Megadnám a címemet, de minek, SMS gratulációt is elfogadok. Korholót , bántót, sértőt is. Főleg ha göre tollából jön. Ez azt jelzi, van aki olvasásra méltatja.

Ilyenkor protokoll – köszönet a támogató önkormányzatoknak, cégeknek magánszemélyeknek, titkos  szponzoroknak, a kulisszák mögötti kaján kibiceknek. Ide mindenki írhat, kiélheti az exhibicionista  grafomániáját. Az exhibi és a cionista szavakat kéretik egybe olvasni.

Az angol a tüsszögésre mondja blessyou – egészségedre, vagy imádkozom  érted – ha senki nem nyögi ezt – akkor marad a blessme – magamnak mondom, magamért ugyanezt.

Éljen a gráf!

Hétfőn meg hétfő lesz mint ahogyan a majom ígéri.