Ha tetszik ha nem – szembe kell nézni a valósággal – kiszorulnak a franciák

Kiszorulnak a franciák Franciaországból. A fenti kép egy vízió, de már közel a beteljesülés. Naponta több ezer szerencsétlen menekült emigráns lopakodik be az országba. A határok nélküli Európa, a viszonylag magasabb életszínvonal mágnesként vonzza a háborús térségben tengődő arabokat.

Franciaországban a szocialisták, a liberalizmus hívei jó ideig mindenkit befogadtak a humánum jegyében. Ez lett a vesztük. A konzervatív jobboldal is megszívta az engedékenységet. Sarkozy is későn kapcsolt, amikor erőszakosan és pénzadományokkal toloncolta vissza a kéretlen betolakodókat. Késő, lassan a kisebbség többséggé szaporodott. Az emigránsok gyarapodási rátája lényegesen meghaladja a franciákét.  Sorra épülnek a mecsetek, mint Berlinben . Burkában járni pedig nem, hogy nem szabad lassan mindenki számára kötelező lesz.

Merkel német kancellár is későn mondta ki – a multikultúrából elég volt – ideje levonni a tanulságokat. Tehát azt a vasfüggönyt amit nehezen de fel vagy lehúztunk kezdhetjük lassan újra építeni.Ha csak nem akarjuk, hogy az ebola a középkori pestisjárványok módjára megtizedelje Európa lakosságát.

Mi a madárinfluenza elleni védelemre rendezkedtünk be. Biztos helyen elegendő vakcinát tárolnak a járvány idejére, ám ebola ellen csak egyet tehetünk.  Határzárat építünk és karanténokat  telepítünk.