Két lábon járó csodatevő Szent György  – a javasasszony unokája – ott segít ahol csak tud – sasszemmel szedi Isten ajándékát

Szabó György a javasasszony unokája egy kimerítő interjúban mondta el nekem szerda estefelé mindazt amire már régóta kíváncsi volt. Szándékosan nem mondom, hogy Gyuri bácsi. Hiszen ha egymás mellé állunk a 86 esztendős Szabó úr lényegesen jobban tartja magát mint én.Stramm ember, skót kockás sapkájában , divatos farmerban és tetszetős dzsekiben bejárta velem a rendelője melletti rétet. Kerestünk egy bizonyos gyógynövényt ami száj, garatrákra életmentő. Szabó úr szemüveg nélkül, sasszemmel szedegette a friss galajt. Közben beszélt és mondta amit sikerült feljegyeznem és hamarosan megosztok Önökkel.
Györgytea néven bejegyzett herbáriuma igazi Hungarikum a magyar örökség része. Szerves része. Szerencsére tudását, szakismeretét szívesen megosztja, továbbadja. Egy igazi csupa szív ember akire számíthatnak a nyavalyában szenvedők.
Egy pár kép a birodalmából az írással meg még adós vagyok. Ha közbe van kérdésük, hogy mi mire jó és kapható e segítek az üzenetközvetítésben.
Megjegyzem, fülem hallatára beszélt egy pesti orvos professzorral akinek tanácsot adott, mikét mentheti meg a bal szeme fényét. Diófa levél oldattal kell a szemhéját borogatni folyamatosan, hogy a meglévő béta sejteket újratermelésre ingerelje. Érdeklődéssel várom az eredményt.
Tehát Szabó úr – sokak szerint Gyuri bá a füves ember akcióban van. Folyamatosan segít mindenkin. Bázisa Bükkszentkereszt ahol nemcsak ültetvénye rendelője, boltja és feldolgozó üzeme van.
Ő egy két lábon járó csodatevő Szent György az alpesi szubklímáju hegyi faluban.DSCN2096

DSCN2099

DSCN2093

DSCN2089

DSCN2091