Medvetánc ajándékba – van aki fikáz – egy jelölt vita jót tenne, tehetne – ki írja a következő ajánlót

Csak sorba. Jelentem a Vasgyári medvetánc a vártnál is jobban fogy. Kapható a miskolci Géniusz könyváruházban és az Észak szerkesztőség ügyfélszolgálatán a Zsolcai kapu három szám alatt. Itt ugye ha ha kérik szívesen, boldogan dedikálom. Minden ilyen felkérés szívet melengető megtiszteltetés számomra.
Friss hír, hogy a mai utolsó közgyűlésen minden képviselő kapott egy Vasgyári medvetáncot. Ajándékba, emlékül. Őszintén örülök ennek a gesztusnak. Így most már van akinek kettő is van. Ajánlom a pluszt tegye el karácsonyra, valakit meglephet vele.
Másik, még nem láttam, de mondják a szocihiradó következő számában valakinek nem tetszik a könyvemben Polgármester úr ajánló előszava. Ez is természetes, nem lepődtem meg. Itt az a módi, hogy semmi nem jó amit a politikai ellenfelek tesznek. Azt csípőből kell fikázni. Így szoktuk meg, s ahogyan elnézem ezen a területen sok változás nem várható.
Magam védelmében , minden választás után az a természetes, hogy a többség akaratát szimbolizáló, megjelenítő választott polgármestert elfogadjuk, tiszteletben tartjuk. Lehet, hogy régimódi konzervatív lettem, de furcsának tartottam volna ha nem a város jelenlegi választott első emberét kérem fel a könyvem ajánlására. Különben reklámnak ez is elmegy, idáig aki még nem tudta, hogy van ilyen akkor most talán meg is veszi. S ez a lényeg.
Egyébként dr. Kriza Ákos úrnak polgármesternek, s jelöltnek köszönöm az ajánlását. A kiadó szerint kiváló. Írhatott volna mást is , de ilyenkor ez nem szokás. Mint ahogy temetésen se hozzák fel az elhunyt gyengeségeit, annál többször emlegetik az erényeit. Akár van akár nincs.

Tehát most , idejében szeretném jelezni, a következő Polgármester úr segítőkész jóindulatára is számítok. Ki másra mint a hivatalba lépőre.
Különben örömmel hallottam, hogy Pásztor doktor úr ismertette a programját. Ha győz ha veszít, programjában szerepel a tolerancia és a konszenzus. A politikai ellenfelekkel való együttműködés a város érdekében. Helyes. Az is, hogy az itt beruházók csak helyi vállalkozókat foglalkoztathatnak. Kitűnő.
Sőt az is, hogy ha győzött összehívja a közgyűlés minden tagját egy közös ünneplésre, ismerkedési vacsorára. Ahol bejelenti, hogy ezentúl minden jó javaslat, ötlet ami Miskolc javát szolgálja , jöjjön az bármelyik oldalról nyerő lesz. Tetszik.
Hogy nem lesz jelölt vita az nagy gond. Szerintem még nem késő ezt újra gondolni. Egy ilyen ringben még az is megeshet, hogy a két nagy esélyes előre megegyezik – bárki is győz, Miskolc legyen a nyertes. Nem lezsírozzák, hanem kijelentik mindketten csak a jót akarják. Nekünk a választóknak. Ha ez így lenne mennyivel nyugodtabban szunyókálnánk a következő napokban.

[iphorm id=”1″ name=”Rendelés”]